Sex. Fii "rea" în pat şi domină-ţi partenerul! 6 sfaturi de care trebuie să ţii cont

Orice fată bună şi-a dorit, măcar o dată, să fie rea. Şi nu degeaba. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile pasionale cu atitudine dominatoare.

Dacă toată viaţa ai fost una dintre fetele cuminţi, să devii obraznică, chiar şi pentru câteva clipe, poate fi dificil. Dar nu imposibil. Dacă tu şi iubitul tău doriţi să încercaţi ceva nou, atunci jocul cu dominatoarea şi sclavul poate fi experienţa de aveţi nevoie pentru a ieşi din rutină. Ai nevoie de costumaţie sexy, jucării sexuale şi atitudine dominatoare!

Atenţie, însă! Înainte de a începe, trebuie să stabiliţi câteva reguli pentru ca lucrurile să nu vă scape de sub control.
1 din 7

Fetele rele poartă latex!

Un costum negru, din latex de pisică sexy, unul roşu de diavoliţă sau o lenjerie provocatoare, alege o ţinută care să te inspire. Optează pentru negru sau roşu dacă vrei să trezeşti "animalul" din iubitul tău şi să aveţi parte de o noapte pasională. Costumaţia nu numai că te va ajuta să intri în starea necesară, dar poate fi şi un element vizual extrem de excitant pentru partenerul tău. Fă o vizită la sex-shop pentru o ţinută sexy. Nu uita să o combini cu un machiaj puternic. Rujul roşu nu trebuie să lipsească de pe buzele tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod