Sex. 8 sfaturi pentru cuplurile de lungă durată ca să regăsească pasiunea


4. Exprimă-ţi fanteziile! Scapă de inhibiţii şi vorbeşte deschis cu iubitul tău. Imaginaţia sexuală a femeilor nu are limite. Visăm la partide de sex incendiare, alături de bărbaţi puternici şi chiar femei sexy, vrem să fim dominatoare între aşternuturi şi să luam controlul asupra partenerului, sau, din contră, simţim nevoia să fim îmblânzite şi dominate de iubit. Spune-i cele mai ascunse fantezii şi ascultă-le şi pe ale lui. Experimentaţi!

5. Încearcă noi poziţii şi mişcări pentru sexul oral! Ştim cât de important este răsfăţul oral pentru reprezentanţii sexului tare. Nu îl priva de această plăcere doar pentru că relaţia nu mai este la început. Încearcă noi mişcari sau introdu elemente incitante, cum ar fi alimentele afrodiziace. Cu siguranţă veţi avea parte de o noapte explozivă.

6. Foloseşte jucării sexuale. Dacă până acum nu ai simţit nevoia să le încerci, este timpul pentru noi experienţe. Vibratoarele sunt primele opţiuni ale femeilor atunci când intră într-un sex-shop şi au devenit un accesoriu de nelipsit din dulapuri. Însă nu trebuie să te limitezi la atât. Poţi încerca cătuşe, bice, costumaţii sexy, pene şi jucării la care nu te-ai gândit vreodată, important este să le alegeţi împreună. Dacă nu vrei să vizitezi un sex shop, atunci pune imaginaţia la treabă! În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi. O eşarfă din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau la un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante.

7. Invită-l la o partidă de sex în natură! Părăseşte dormitorul şi propune-i iubitului tău o experienţă erotică departe de casă şi, de ce nu, sub cerul liber. Tot ce trebuie să faci este să găseşti un loc ferit de ochii curioşilor.

8. Redescoperă-l! Da, îi cunoşti trupul mai bine decât îl ştii pe al tău. Asta însă nu înseamnă că trebuie să sari peste preludiu. Explorează-i corpul ca şi când este prima dată când îl atingi. Nu vă grăbiţi şi acordaţi timp micilor jocuri şi răsfăţaţi-vă trupurile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod