Sex. 8 metode simple prin care să preiei controlul în dormitor. Domină-l!

Fetele cuminţi nu mai sunt de mult pe gustul bărbaţilor. Aceştia sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele, care ştiu ce vor de la viaţă, dar şi în dormitor. Surprinde-ţi plăcut iubitul preluând iniţiativa în pat. Cum? Iată câteva trucuri simple, dar incitante! 

Fii tu cea care hotărăşte când şi unde!
Când a fost ultima dată când partidele de amor s-au desfăşurat la iniţiativa ta? Este momentul să preiei controlul! Vrei sex? Atunci nu-l aştepta pe el să facă primul pas! Surprinde-l plăcut, iniţiind o partidă de sex în maşină, în pădure, la malul mării, într-o noapte târzie când sunteţi doar voi doi pe plajă, în lift. 

Alege poziţiile în care ai controlul
Poziţiile în care stai deasupra îţi oferă cele mai intense orgasme, dar şi controlul absolut. Renunţă la poziţia misionarului şi doggy style şi treci deasupra! Oferă-i ocazia să-ţi admire trupul şi mişcările. 

Leagă-l la ochi
Este timpul să experimentaţi mai multe jocuri în dormitor. O eşarfă cu care să acoperi ochii iubitului poate creşte tensiunea sexuală şi excitaţia în timpul partidei de amor. În plus, celelalte simţuri vor deveni mai ascuţite, iar senzaţiile mai intense. Include această tehnică printre jocurile pe care le experimentaţi în dormitor. 

Hotărăşte ritmul!
Condu preludiul şi tachinează-l cu atingeri senzuale, săruturi şi muşcături care îi vor aprinde toate simţurile şi îl vor face să îşi dorească să rupă hainele de pe tine! Nu îl lăsa, însă, să joace după regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitându-i atingerile şi orice alte iniţiative.

Dictează-i ce să facă!
Lasă timiditatea la o parte şi spune clar şi răspicat unde şi cum îţi place să fii atinsă pentru a obţine plăcere. Şi dacă te temi de reacţia lui, află că va fi mai mult decât mulţumit să ştie cum te poate satisface.

Flirtează!
Flirtul nu este doar pentru a agăţa noi parteneri. Atrage-i atenţia iubitului şi aminteşte-i cât de jucăuşă poţi fi cu o privire sexy sau cu câteva şoapte dulci. În plus, te ajută să te simţi bine în pielea ta şi să te simţi sexy.

Învaţă să vorbeşti "murdar"
Să scoţi sunete precum Ah! Oh! poate fi simplu. Însă limbajul deocheat este cel care condimentează o partidă de sex. Când femeile ţipă, gem, zgârie, vorbesc murdar îi transmit partenerului că se simt bine şi astfel le satisfac orgoliul. În plus, cuvintele indecente au efect excitant şi te ajută să intri mai bine în rol. Ordonă-i ce să facă şi spune-i cât de mult te excită mişcările lui. Vei fi surprinsă de cât de ascultător va deveni iubitul tău.

Schimbă poziţiile când vrei
În timpul partidei de amor, fii tu cea care schimbă poziţiile. Nu-l întreba pe el dacă se simte bine şi fii puţin egoistă şi alege în funcţie de ce îţi place.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod