Sex. 7 trucuri pe care le-am învăţat de la Samantha Jones din Sex And The City

O femeie nonconformistă, puternică şi independentă, faimoasa blondă a devenit unul dintre cele mai colorate şi îndrăgite personaje, inspirând numeroase femei. Încrezătoare şi fără inhibiţii, Samantha Jones nu se teme să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situaţie, şi este expertă în tot ce ţine de sex şi relaţii. Astfel, dacă ai nevoie de ajutor sau inspiraţie în viaţa amoroasă, Samantha Jones este cea care ţi le poate oferi. Iată câteva trucuri pe care le poţi urma.
1 din 8

Sexul oral înseamnă putere

"Puterea poate fi un sentiment foarte sexy. Chiar dacă eşti îngenunchi, asta nu înseamnă că nu deţii controlul," spunea frumoasa blondă. Dacă sexul oral ţi se pare un act umilitor, ascultă cuvintele vedetei. Eşti mai puternică decât crezi!

În plus, sexul oral ajută la consolidarea relaţiei, căci bărbaţii văd prin acest act o dovadă de iubire. Specialiştii susţin că sexul oral este important pentru armonia în cuplu şi contribuie la satisfacţia sexuală a ambilor parteneri. De asemenea, creşte încrederea între parteneri, dar şi afecţiunea. Una dintre explicaţiile oferite de sexologi este că orgasmele provocate cresc nivelul de oxitocină, hormon care te face să te simţi ataşat de sursa plăcerii.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 28 Ian 2015, 17:33
    .....

    cel mai prost si plictisitor serial urmarit cu sufletul la gura de frustrate si complexate .

    2
    0

  • Mircea pe 13 Ian 2015, 19:00
    sfatul Samantei jonnes

    Nu stiu exact cine este "dezaxata" dar stimata Adela,de departe faci dovada ca nu ai creier iar in chiloti ai un closet insipid rece si urat mirositor ! Mai scolestete fato ca ai sa mori proasta de-au sa rada si curcile de tine !

    0
    1

  • Rux pe 13 Ian 2015, 17:57
    o mizerie

    Zise "vedeta" recitand o replica dintr-un scenariu scris de barbati. Regizori, scenaristi, obsedati sexual de la Hollywood.

    0
    0

  • Adela pe 12 Ian 2015, 22:17
    penibil

    Numai o dezaxata poate fi dependenta de sex si cu creierul mereu in chiloti,fratilor!...Daaaa...minunat exemplu biata Samantha,o biata nimfomana care face sex si sex oral oricui poate si apuca.Jenant,chiar ne pune pe noi femeile intr-o postura infecta,sorry!

    4
    3

  • Gogu pe 12 Ian 2015, 18:12
    sex cu trucuri

    dacă centrul atenției perrmanente este femeia, de ce n-o învățati să renunțe la micul amănunt sexual ce se numește bărbat?!...învățați-o și trucul ăsta, că deja știe ea destule trucuri...

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod