Sex. 6 tehnici sado-maso pentru începători. Le poţi încerca şi tu!

Rolurile pe care le veţi juca sunt astfel construite încât unul este dominatorul şi celălalt se va lăsa dominat în totalitate. Aceste practici pot să ajungă la durere intensă, însă totul trebuie să fie făcut cu consimţământul fiecăruia dintre voi. Trebuie să discutaţi înainte despre ceea ce-şi doreşte fiecare şi care sunt limitele pe care nu le puteţi depăşi.

Iată câteva tehnici sado-maso pentru începători:


Pentru începători cu siguranţă că poziţiile şi rolurile vor fi unele mai uşoare, iar intensitatea durerii va fi una mai uşor de suportat. Iată câteva trucuri care vă pot condimenta viaţa sexuală!

1 din 7

1. Vorbeşte-i murdar şi adoptă legatul la ochi

Dirty talk sau vorbitul murdar poate să încingă atmosfera. Dacă aţi ajuns la un nivel crescut de intimitate şi încredere în cuplu, este timpul să experimentaţi mai multe jocuri în dormitor. O eşarfă cu care să acoperi ochii iubitului poate creşte tensiunea sexuală şi excitaţia în timpul partidei de amor. În plus, celelalte simţuri vor deveni mai ascuţite, iar senzaţiile mai intense. Include această tehnică printre jocurile pe care le experimentaţi în dormitor.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Marius pe 12 Sep 2015, 14:10
  Ai acordul parintilor pentru acest text?

  Gunoi pentru creier, otrava pentru suflet. Distorsionare a naturii umane sau dezumanizare. Transformarea persoanei in obiect pervertit si in sursa a perversiunilor.

  0
  1

 • Adrian pe 11 Sep 2015, 17:11
  articol

  dna. Maria(tot va plac jocurile): adevar sau provocare ... Cand ati facut sex ultima oara?

  0
  0

 • clarice pe 11 Sep 2015, 14:30
  firesc

  E foarte misto articolul, insa trebuie sa ai un anumit nivel de inteligenta ca sa intelegi. Nu oricine practica asta in pat, trebuie sa fii deschis si sa iti cunosti bine partenerul. Trist e, ca sunt multi oameni casatoriti care nici nu indraznesc sa discute pe tema asta, mai rau e ca o fac cu lumina stinsa...

  1
  1

 • Mircea pe 11 Sep 2015, 12:45
  propunere

  Eu as vrea o rubrica aici unde sa descriu tehnicile de ucidere lenta a oamenilor indiferent de sex, rasa sau religie. Inclusiv a celor care scriu asemenea tampenii precum este femeia asta care se cheama Maria Ionesc, desi ma indoiesc ca numele este real. Dar orice nume ar avea, sper sa citeasca aceste randuri, si daca poate, sa-mi raspunda: Doamna Maria, esti sadochista, sau masochista? Daca apartii vreunei specii din astea doua, cauta pe net si imperecheaza-te cu cineva, si nu mai scrie asemenea tampenii. Ai copii? Ei cam ce ar invata din teoriile tale? Sau cumva tot ce ai scris aici este ceva din propria-ti experienta? Daca o faci cu sotul tau, fa-o si nu mai otravi lumea cu sfaturi d-astea tampite! Am citit numai titlul, si am venit aici special sa-ti scriu aceste randuri, nicidecum sa iau seama la "sfaturile" tale! Cred ca esti tampita, altfel nu-mi explic!

  1
  1

 • Daniel pe 11 Sep 2015, 09:28
  Maria

  Doamna redactor, aveti un nume sfant si scrieti astfel de articole? Dumnezeu cu dumneavoastra!

  2
  1

 • Corbeanu Monica pe 11 Sep 2015, 08:21
  prosti

  Alo, redactor, esti sanatos la cap?

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod