Sex. 6 jocuri erotice în care puteţi folosi cuburi de gheaţă

Cât eşti de aventuroasă în dormitor? Eşti deschisă spre noi experienţe erotice sau preferi poziţiile clasice? Ce ai zice să aduci mai multă pasiune în dormitor folosindu-te de lucruri simple, precum un cub de gheaţă? Nu numai că vă ajută să uitaţi de caniculă, dar vă oferă şi fiori de plăcere. Sunt numeroase jocuri erotice în care puteţi folosi cuburi de gheaţă. Daţi frâu liber imaginaţiei şi bucuraţi-vă de partide de amor explozive.

Jocuri erotice în care puteţi folosi cuburi de gheaţă: Preludiu cu fiori de gheaţă

Aşază-te deasupra iubitului tău, în poziţie cowgirl, şi joacă-te cu un cub de gheaţă pe trupul lui, trasând linii de la gât până la abdomen. Poţi împinge cubul de gheaţă pe trupul gol al iubitului cu limba pentru mai senzaţii mai incitante. Foloseşte cuburi de gheaţă din sucuri de fructe, pentru ca mai apoi să lingi toate urmele lăsate pe trupul lui. Yummy!

Săruturi jucăuşe


Ia o jumătate de cub de gheaţă în gură şi surprinde-ţi iubitul cu săruturi reci. Jucaţi-vă cu bucata de gheaţă, pasând-o dintr-o gură în cealaltă până se va topi. Acest joc este perfect pentru un preludiu incitant. După ce s-a topit gheaţa, puteţi să vă oferiţi reciproc săruturi reci pe zonele erogene. 

Sex oral rece ca gheaţa


Vrei să-ţi trezeşti iubitul din rutină? Încearcă cu un cub de gheaţă. Ţine un cub de gheaţă în gură până se topeşte şi limba ta devine rece. Sărută-l apoi, atinge-l cu limba pe zonele erogene şi încheie cu un blow job care să-i dea fiori. Combinaţia dintre rece şi cald îl va scoate din minţi. 

Jocuri erotice în care puteţi folosi cuburi de gheaţă: Masajul sânilor


Răcoarea oferită de gheaţă poate fi extrem de incitantă pentru sâni. Plimbă câteva cuburi de gheaţă pe sâni până se udă şi devin "alunecoşi". Apoi îndrumă penisul iubitului spre zona umedă şi oferă-i un masaj incitant folosindu-ţi sânii. Este o metodă bună pentru marele final, ajutându-ţi iubitul să atingă orgasmul. 

Cunnilingus de gheaţă

Bucură-te de senzaţia de rece oferită de gheaţă în cea mai intimă zonă. Permite-i iubitului să îţi răsfeţe clitorisul cu buzele, limba şi cu un cub de gheaţă. Dacă eşti mai sensibilă, rămâi în lenjeria intimă. De asemenea, partenerul îşi poate răcori gura topind un cub de gheaţă şi apoi îţi poate oferi răsfăţ oral.   

Răsfăţul de după

Dupa partida de amor, relaxează-ţi iubitul plimbând un cub de gheaţă peste fundul lui până se topeşte, apoi cere-i să-ţi returneze favoarea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod