Sex: 6 beneficii ale partidelor de dragoste cu un bărbat mai tânăr. Descoperă-le!

Sexul cu un bărbat mai tânăr decât tine poate avea numeroase avantaje, în dormitor şi în afara lui. Dacă eşti atrasă de un bărbat a cărui vârstă este mai mică decât a ta, iată la ce te poţi aştepta.
Experienţa are numeroase avantaje, dar generaţiile noi se maturizează sexual mult mai repede, iar în unele cazuri un bărbat mai tânăr te poate surprinde foarte plăcut. Descopă câteva beneficii excelente ale partidelor de sex cu un bărbat mai tânăr.

Pauze mai scurte

Timpul de aşteptare după orgasm este mult mai scurt la bărbaţii tineri. Uneori, nici nu apuci să-i spui cât de bine te-ai simţit şi este gata de o nouă partidă.

Dacă ai un apetit sexual nestăvilit, un bărbat tânăr te poate satisface de fiecare dacă când ai chef de o partidă fierbinte. Poate repeta performanţa chiar de mai mult de 2 ori la rând dacă amândoi sunteţi la fel de doritori.

Experimente mai îndrăzneţe

De multe ori, înaintarea în vârstă cimentează unele atitudini sexuale, iar un bărbat de vârsta ta poate să fie de-a dreptul tipicar cu privire la ceea ce este dispus şi capabil să facă în pat. Pentru poziţii mai îndrăzneţe sau pentru a împlini unele fantezii care pot fi respinse din start de un bărbat mai în vârstă, tinerii sunt cea mai bună soluţie.

Evită totuşi dinamica de profesoară şi elev în dormitor. Lecţiile tale îl pot irita. Experimentaţi împreună, nu doar la comanda ta.

Rezistenţă mai lungă


Ai nevoie de mult timp să ajungi la un orgasm puternic? Un bărbat mai tânăr are suficientă vigoare pentru a rezistă pentru maratonul necesar orgasmului tău. Bărbaţii tineri se descurcă excelent şi în sprint, dar atunci când îţi doreşti o cursă de rezistenţă în dormitor, ei sunt alegerea cea mai potrivită.

Mai multă energie

Energia şi entuziasmul unui bărbat mai tânăr sunt o parte importantă care trezeşte atracţia femeilor faţă de ei. Uneori, acest lucru poate deveni iritant, dar în cele mai multe cazuri energia este un lucru foarte bun în pat.

Un bărbat mai tânăr nu-ţi va spune că nu are chef de sex pentru că a avut o zi grea la serviciu. În plus, te poate solicita cu adevărat în pat şi alături de un orgasm excelent, arzi şi foarte multe calorii.

Posibilitatea de a sări peste preludiu


Un bărbat mai tânăr poate fi gata de penetrare după doar câteva secunde. Atunci când ai chef de o partidă de sex sălbatic sau te atrage adrenalina unei partide rapide într-un loc public, el va fi gata de acţiune cât ai zice "Hai!".

Acest avantaj nu este de obicei utilizat prea des, dar este foarte plăcut să ştii că îi poţi provoca o erecţie puternică prin doar câteva atingeri sau priviri cu subînţeles.

Absenţa ataşamentelor


Dacă vrei pur şi simplu sex, un bărbat mai tânăr este alegerea corectă. Nu îţi va cere să mergi la un meci cu el, are prieteni pentru asta.

Atunci când şi tu şi el sunteţi sinceri de la început cu privire la aşteptările voastre, prietenia cu beneficii funcţionează cel mai bine cu un bărbat tânăr.

În plus, partenerul tău de sex ştie că poate găsi oricând o femeie de vârsta lui dacă vrea o relaţie serioasă şi nu îţi va crea ţie responsabilităţi.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Patricia pe 18 Iun 2013, 21:51
    ;))

    "Posibilitatea de a sări peste preludiu" Draga doamna, autoare a articolului...ma faceti sa rad. Nu stiu intre femei si barbati cine are mai mare nevoie de preludiu :)) sau cine stie cu ce mosnegi va petreceti timpul liber, asa ca nu va puteti bucura de avantajul de a-i starni partenerului o erectie in cateva secunde :))

    2
    1

  • L3ÓN pe 17 Iun 2013, 06:16
    Danute, tata

    Nu e vorba de gagici de 25-30 de ani, ca multe dintre alea nici nu isi cunosc corpul complet. O femeie " adevarata " e dupa 30 de ani. Trebuie sa capete experienta, apoi sa stie cum e. Articolul se refera la " gaina" batrana care e spre 40 de ani si " cocosul " mai tanar decat ea, dar nu cu prea mult. Faza e ca ambii, trebuie sa se cunoasca si sa aiba experienta. Eu ti-o spun din esperienta propie, sunt cu o tipa mai mare decat mine si e super.

    3
    0

  • Dan pe 16 Iun 2013, 14:59
    :))

    Ma faceti sa rad..ia intrebati voi femeile smechere..vor un morcov tanar? Pe dracu..cei tineri nu au experienta si nici nu "rezista"..terminand foarte repede..intrebati o gagica de 25-30 ani daca s-ar iubi cu unu de 20 de ani care abia a descoperit femeia! Sa fim seriosi..eu cu cate tipe am vorbit despre asta..toate nici nu vor sa auda de pustani de 20-25 ani si copchii care nu stiu decat bere si fotbal si misionar..de asta majoritatea cauta peste 30 ani! Acum depinde si la ce categorie de varsta ii bagati pe tineri-batrani!

    1
    3

  • roxanel pe 16 Iun 2013, 07:18
    lol

    sunt si multi barbati tineri care s-au casatorit cu tipe mai mari ca ei!dupa registrul starii civile cam 20 % dintre cupluri sunt astfel.lololol

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod