Sex. 5 trucuri ca să-l stimulezi pentru a avea un orgasm mai intens

Abstinenţa este un afrodiziac extrem de puternic, susţin sexologii. Joacă-te cu el câteva zile ca să ajungă să tânjească după tine!
Deşi le obţin mult mai uşor şi de fiecare dată, orgasmul iubitului tău poate să fie mai intens dacă ştii câteva trucuri. Poate simţi că iubitul tău merită toată atenţia ta şi ai momente în care îţi doreşti să-l răsfeţi cu anumite tehnici erotice care-l vor duce în al nouălea cer.

Iată ce recomandă sexologii pentru ca iubitul tău să aibă un orgasm mai intens! Nu este deloc complicat, iar recompensa ta va fi pe măsură, deoarece puteţi să faceţi schimb de roluri şi să-ţi ofere la rândul său o noapte de vis.


1. Dă-i liber şi lasă-l să se concentreze doar asupra plăcerii personale


Faptul că nu este deloc constrâns de reguli şi nu trebuie să fie concentrat asupra faptului că trebuie să te satisfacă va avea un impact semnificativ asupra intensităţii cu care resimte orgasmul, susţin experţii. Pentru a prelungi actul sexual şi a-şi satisface partenera, mulţi bărbaţi se abţin să ejaculeze atunci când orgasmul ar fi mai intens. "Sexul devine astfel o luptă în care iubitul tău este concentrat pe orgasmul tău, în loc să se bucure de momentele pasionale şi să se lase purtat de val", susţine Barry McCarthy, un psiholog şi sexolog celebru, co-autorul cărţii "Male Sexual Awareness", citat de redbookmag.com

Permite-i din când în când să se concentreze doar asupra propriei plăceri şi răsfaţă-l cu momente care-l vor înnebuni de plăcere!


2. Stimulează-i imaginaţia şi ţine-l câteva zile fără sex!


Abstinenţa este unul dintre cele mai puternice afrodiziace, susţin sexologii. Astfel, că ţine-ţi iubitul departe de tine câteva zile, dar aruncă aluzii sexuale şi sărută-l pasional, lăsându-l să înţeleagă că nu va primi ceea ce-şi doreşte. Astfel, el va ajunge să tânjească după tine, iar momentul intim îi va provoca un orgasm mult mai intens.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod