Sex. 5 poziţii pentru orgasm multiplu. Experimentează-le diseară!

Nu te opri după primul climax, ci continuaţi jocul erotic, abordând mişcări incitante care-ţi permit să te cufunzi din nou în plăcere!

 

Orgasmul multiplu îţi face corpul să zvâcnească de plăceri nebănuite până atunci. Nu este un subiect tabu şi nici nu trebuie să te gândeşti ca la o tehnică extrem de dificilă. Cheia constă în relaxarea corpului, un preludiu excitant prelungit şi poziţiile care-ţi permit să stimulezi clitorisul şi punctul G ca să ajungi la plăceri repetate.

Imediat după primul orgasm, nu te opri, ci continuaţi să vă mângâiaţi, să vă sărutaţi pătimaş pe tot corpul până când hipersensibilitatea vaginală generată de orgasm se atenuează şi lasă loc din nou plăcerii din ce în ce mai intense.

Uneori necesită practică, alteori plăcerea repetată vine de la sine în urma unei excitaţii intense. Important este să nu te dai bătută şi nici să nu stai să te gândeşti mereu la acest aspect. Bucură-te de intimitate cu iubitul tău şi experimentaţi până când vă iese!

Iată cinci dintre poziţiile care te ajută să ai orgasm multiplu:

Credit foto: http://www.sofeminine.co.uk

1 din 6

1. Doggy style culcat

Una dintre cele mai incitante şi excitante poziţii este un doggy style culcat care permite o stimulare puternică a punctului G şi a clitorisului. Astfel tu te întinzi cu faţa în jos, cu picioarele apropiate, iar iubitul te penetrează pe la spate. Foloseşte o pernă pentru a permite fundului să fie puţin ridicat. Poţi folosi o jucărie sexuală pentru extra stimulare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod