Sex. 5 obiceiuri proaste care distrug viaţa amoroasă în timpul căsniciei. Scapă de ele!

Faceţi dragoste cam la aceeaşi oră de fiecare dată şi de cele mai multe ori în aceeaşi poziţie? Rutina apare în timp, dar nu trebuie să o laşi să se instaleze în relaţia ta!
Iată obiceiurile la care trebuie să renunţi dacă vrei să ai o viaţă sexuală excelentă:

Rămâneţi setaţi pe aceeaşi poziţie

De-a lungul timpului este firesc să descoperiţi o anumită poziţie care vă place în egală măsură amândurora. Dar să o puneţi în practică de fiecare dată când nu aveţi chef să încercaţi ceva nou este o capcană care vă conduce treptat către o viaţă sexuală plictisitoare şi monotonă. Pe de altă parte, vă blochează capacitatea de a descoperi noi metode, poziţii sau tehnici de a experimenta plăcerea. 

Îi lăsaţi pe copii să dormă în pat cu voi sau nu închideţi uşa noaptea

Aceasta este una dintre cele mai grave greşeli, potrivit consilierului în relaţii April Masini. Cuplurile care au copii trebuie să stabilească foarte clar reguli astfel încât să-şi păstreze intimitatea, declară pentru glamour.com April Masini. Este important ca cei mici să fie învăţaţi să fie independenţi, dar şi să respecte spaţiul personal al părinţilor, adaugă acelaşi specialist.

Faceţi sex cam la aceeaşi oră

V-aţi obişnuit să faceţi dragoste numai noaptea? Varietatea este un lucru bun pentru viaţa voastră amoroasă, iar sexul de dimineaţă este o metodă excelentă de a vă începe ziua! De asemenea, dacă schimbaţi partea zilei în care faceţi dragoste veţi avea senzaţia că v-aţi reinventat şi veţi fi mult mai dispuşi să încercaţi şi lucruri noi în pat.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod