Sex. 5 motive să porţi tocuri în dormitor. Îndrăzneşte şi fii senzuală!

Te-ai întrebat vreodată de ce actriţele din filmele pentru adulţi rămân încălţate în timpul partidei de sex? Ei bine, motivul principal este că tocurile sunt extrem de sexy. Alungesc picioarele, te forţează să-ţi încordezi posteriorul şi te ajută să te simţi mai bine în anumite poziţii. De asemenea, când îmbraci anumite costumaţii sexy, este mai incitant să rămâi echipata pe durata partidei de sex.

Îi vei îndeplini o fantezie
Majoritatea bărbaţilor au fantezii care includ pantofii cu toc. Aşa că pregăteşte-i o noapte specială în care să-l surprinzi doar în lenjerie şi tocuri. Cu cât sunt mai înalte, cu atât iubitul tău va fi mai excitat de imagine. Optează pentru stiletto cu minim 10 centimetri înălţime.

Pun în valoare silueta
Ai câteva kilograme în plus? Tocurile îţi vor da mai multă încredere în tine şi te vor ajuta să fii sexy. Linia corpului devine mai atrăgătoare, iar formele sunt evidenţiate într-un mod senzual.

Alungesc picioarele
Cu cât sunt mai lungi, cu atât sunt mai sexy. Tocurile alungesc picioarele şi le oferă mai multă fermitate. Şi laba piciorului este modelată de pantofii cu toc, arcuindu-se într-un mod senzual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod