Sex: 5 lucruri pe care bărbaţii le urăsc atunci când fac dragoste

Partidele de amor ar trebui să fie întotdeauna plăcute, însă există şi situaţii când sexul nu este chiar aşa cum ai visat tu.
Partidele de amor ar trebui să fie întotdeauna plăcute, însă există şi situaţii când sexul nu este chiar aşa cum ai visat tu.

Un posibil motiv pentru care viaţa sexuală nu este aşa cum îţi doreşti este faptul că faci în dormitor anumite lucruri pe care iubitul tău nu le priveşte cu ochi buni.

Chiar dacă ai impresia că le ştii pe toate şi nu mai ai nimic de învăţat în ceea ce priveşte sexul, ar trebui să fii atentă la următoarea listă de gesturi, pe care majoritatea bărbaţilor le urăsc:

1. Lumina este stinsă

Bărbaţii doresc să vadă cum te mişti şi cum reacţionezi în timpul partidelor de amor, de aceea preferă să facă sex cu lumina aprinsă.

Dacă ai de gând să faci sex cu lumina stinsă sau dacă acest lucru este unul care pe tine te excită, ar trebui să-ţi aminteşti că iubitul tău nu vede deloc plăcută o partidă de dragoste pe întuneric.

2. Te-ai dat cu mult parfum

A fost dovedit ştiinţific faptul că bărbaţii sunt atraşi de mirosul natural al femeilor şi al vaginului. Aşadar, chiar dacă este normal să îţi placă să te dai cu parfum, gândeşte-te că acest lucru nu te ajută atunci când faci sex.

În primul rând, mirosul de parfum în combinaţie cu mirosul emanat de corp în timpul actului sexual poate fi un amestec neplăcut. Mai mult, dacă pielea ta este parfumată şi iubitul tău doreşte să te sărute, el va gusta parfumul, care nu este tocmai plăcut.

3. Foloseşti un gloss lipicios

Pe lângă parfumul pe care îl foloseşti înainte de partidele de amor, bărbaţii mai urăsc şi gloss-ul. Niciun mascul nu doreşte să ai pe buze un gloss lipicios, strălucitor şi cu un gust sau miros foarte puternic.

Renunţă la astfel de tertipuri pentru a-ţi păstra aspectul fizic ireproşabil şi cu siguranţă iubitul tău te va aprecia mai mult.

4. Nu îl săruţi

Bărbaţii, ca şi femeile, simt nevoia să fie sărutaţi şi mângâiaţi în timpul partidelor de dragoste. Iubitul tău nu doreşte ca doar el să se mişte în timpul actului sexual şi doar el să te îmbrăţişeze şi să te sărute, ci aşteaptă acelaşi lucru şi de la tine.

5. Nu îţi exprimi plăcerea


Iubitul tău îşi doreşte în pat o femeie care să ştie ce vrea. Aşa că exteriorizează-te, spune-i ce îţi place, întreabă-l ce îi place şi îndeplineşte-i dorinţele. Mai mult, dacă simţi că îţi oferă plăcere, arată-i atât prin gesturi, cât şi prin cuvinte, că îţi place la nebunie partida de amor.

Potrivit studiilor, peste 80% dintre bărbaţii din întreaga lume adoră ca partenera lor să se exprime liber în timpul partidelor de sex.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 31 Iul 2012, 09:07
    nimic nou sub soare

    Sunt lucruri de bun simt care nu trebuie facute fara sa ti le spuna cineva. Cred ca totusi lista trebuie completata cu un dus inainte de partida de amor. Valabil pentru ambele parti!

    7
    0

  • TEBULESCU pe 29 Iul 2012, 01:56
    Cam asa e

    Da sunt de acord cu cam tot din acest articol. Asa e. Asa ca fetelor aveti grija si trageti invataminte, la fel ca si baieti de altfel.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod