Sex. 5 jucării sexuale cu care merită să faci baie. Încearcă-le!

Şi jucăriile sexuale îşi au rostul lor în baie. Fie că le foloseşti singură, fie în cuplu, păstrează un sertar special pentru ele. Merită! Iată câteva pe care trebuie să le încerci, dacă nu ai făcut-o deja.
1 din 6

Vibrator Raţuscă

Deşi se aseamănă foarte mult cu o jucărie obişnuită, acest maseur profesional a fost conceput special pentru a oferi plăcere. Stimulatorul clitoridian este uşor de folosit, prin simpla apăsare a unui buton. Este complet rezistent la apă, ceea ce înseamnă că te poate însoţi în timpul unei băi relaxante. Poate fi folosit şi ca maseor pentru tot corpul, producând vibraţii puternice care te vor ajuta să te relaxezi.  

Îl poţi găsi AICI

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 29 Ian 2015, 00:28
    SFINCTER

    PENTRU SEXUL ANAL CE STIMULATORI SUNT MAI BUNI ?

    6
    1

  • Ioan pe 28 Ian 2015, 21:27
    Gandeste liber!

    Tot ce trebuie sa faceti e sa votati, sa cumparati si sa va masturbati. Cum si cand va spun altii. Nu cumva sa ganditi, sa studiati, sa cititi. Vorba unei studente "open minded" de la Litere: "N-as citi nici daca m-ar plati la pagina". Bravo ei! Iar daca va trece prin cap sa ganditi, trebuie musai sa ganditi "liber", deci tot cum va spun altii. Si daca se trezeste vreunul sa va spuna ca mijloacele de indobitocire in masa lucreaza impotriva voastra, sa nu-l credeti!

    8
    0

  • julia pe 28 Ian 2015, 21:25
    nici o femeie nu si-a spus cuvantul...

    probabil le este jena sa spuna....eu am mai multe jucarii...si sunt foarte folositoare mai ales cand sotul meu e prea obosit sau nu are chef....ii vine repede cheful daca aude ca eu sunt ocupata cu jucariile.Poate daca barbatii nu ar fi asa de egoisti si s-ar ocupa de partenere nu am avea nevoie de jucarii....

    8
    2

  • julia pe 28 Ian 2015, 21:19
    m.ce ar trebui sa raspundem

    in primul rand...copiilor de 8_12 ani nu le dati oportunitatea sa intre pe net nesupravegheati! copii nu au ce cauta pe net sa intre unde vor....

    6
    2

  • Mihai pe 28 Ian 2015, 17:06
    tinerete fara tinerete...

    I-as lua si eu niste jucarioare din acestea fiicei mele. Totusi, ma gandesc ca, daca incepe de acum cu jucarii sexuale, s-ar putea ca la varsta de 25 de ani sa o vad imbatranita, ofilita si plictisita de viata, asa cum sunt alte femei la aceasta varsta. Si parca mi-ar parea rau sa se intample asa. Mai bine sa aiba o copilarie cat mai lunga, asa am citit eu undeva ca-i mai bine...

    10
    1

  • andi pe 28 Ian 2015, 16:27
    curiozitate

    Curios lucru, nici o femeie nu si-a spus cuvantul despre acest subiect. S-ar putea sa le cam placa, nu? Uite asa se face propaganda pentru masturbare si pentru reducerea in continuare a populatiei. Cred ca o femeie se poate relaxa si daca dupa o baie poate face sex cu partenerul ei.

    4
    0

  • sergio pe 28 Ian 2015, 14:57
    marea moarta???

    cu asemenea nume nu prea promite multe

    4
    2

  • tavi pe 28 Ian 2015, 14:30
    obsedatii

    n-au avut jucarii cand au fost mici sau au fost abuzati sexual . n-ai cu cine ...niste tarani.Sa plantezi un pom nu stii dar sa ti-o faci cu mana ta esti parfum de trandafir

    2
    5

  • vali pe 28 Ian 2015, 14:00
    tampiti

    singurul care e mai aproape de adevar e Dan.... pentru restul.... ce treaba are satana cu sexul??? ce cauta un copil de 8-10 ani pe net???? locul lui este pe teren, la sport, sa citeasca o carte, sa se plimbe cu bicicleta...nu sa stea cu ochii beliti in ecrane... spui ca poate citi... cine "satana", sa nu zic "dracu" le cumpara telefoane mobile si laptopuri acestor copii????

    7
    3

  • decebalus pe 28 Ian 2015, 13:23
    Oare nu ar fi bine sa ne schimbam?

    Sexul cu jucarioare nu se deosebeste cu mult fata de "sexul" facut de animale in scopul de a se inmulti.Nu ar fi mai frumos sa trecem si noi de la sexul ca manifestare a instinctului la a face DRAGOSTE(mai multe mangaieri,sarutari si vorbe frumoase).Sau daca tot nu-ti poti stapanii instinctul macar sa practici sexul continent(continenta) si astfel barbatii nu s-ar mai ofili de tineri.Cati barbati cunosc ca lichidul lor seminal reprezinta VITALITATEA lor?Cu cat ejaculezi mai des cu atat te "ofilesti" mai repede!

    9
    3

  • dan pe 28 Ian 2015, 12:56
    revoltator de inapoiati

    cat de inapoiati si prosti trebuie sa fiti,de tot invocati religia,dumnezei si alti sfinti la orice apare pe net si nu va convine voua,...andrei s-ar putea sa te mire fapul ca nevasta-ta sa aiba si ea vreo jucarioara din asta,ca la cat esti tu de bisericos cred ca o faci doar odata pe an pentru procreere!!:))) trezitiva baaa,,,traiti in mileniul trei nu in evul mediu!!!

    8
    8

  • Adi pe 28 Ian 2015, 12:44
    Revoltator

    Mai, voi sunteti sanatosi? E prima pagina, nu ultima, asa ca orice copil care are Yahoo pagina de start, vede nenorocirea asta. Iresponsabililor!

    17
    6

  • marius pe 28 Ian 2015, 10:41
    Tampenie

    Draga eva.ro: Nu aveti alta ocupatie decat sa manipulati si sa distrugeti mintile oamenilor? Sunteti atat de decazuti moral? Cine va plateste si cu cat , pentru a promova asemenea tematici dezgustatoare? Lasati internetul in pace cu porcariile voastre (altfel nu am cum a le cataloga) , sunt destule rebuturi in viata reala.

    8
    6

  • andrei pe 28 Ian 2015, 10:29
    jucarii sexo-dracesti

    Satanelor,luati aminte,sfarsitul vostru se apropie.Al 3-lea razboi mondial se aproie,dar totusi voi nu-l vedeti pentru ca va fi pentru voi,cei ce incurajati desfraul,aducand dupa sine degradarea fiintei umane chiar si sub rangul animalelor,caci au devenit cainii si pisicile mai cu inima decat oamenii.Catalogati sexul ca o mancarime caruia ii atribui un anume numar,de racaieli,iar voi dati solutii care racaieli ar fi mai placute.Fii de satane care nu aveti parte de viata vesnica,sexul nu inseamna numai mancarime,inseamna tandrete(gimgasie)iubire in toate proprietatile ei,inseamna familie,daruire,respect si multe alte lucruri care duc la perpetuarea familiei in cele mai placute moduri.Voi fii ai neantului,duhuri dezbinatoare ce santeti ,aveti de la Dumnezeu o clipa(viata aceasta)indurare sa alegeti viata,dar daca voi incurajati moartea(prin curvie implicit apoi avorturi sau lepadari de copii si incurajarea traficului de organe),veti castiga moarte.Oameni cu frica de Dumnezeu incurajarea acestor practici fac socializarea tinerilor cat mai dificila,ptr.ca ei vor crede ca viata e ceva unde trebuie sa profiti de tot ce e bun,fara a vea si responsabilitati.Daruirea si sacrificiul ptr.cel de langa tine se va transforma in egoism iar egoismul duce la animalicism ia viata de cuplu care tine legatura de sacrificiu a cuplului se va transforma in individualism unde lesbienele si homosexualii isi vor potoli instinctele sexuale,nemaifiind daruire si viata impreuna LA BINE SI LA GREU.In apocalipsa spune ca in curand se va rupe pecetea a 4-a(vezi comflictul Ucrainiano-Ruso-Occidental).Daca calculati toate cifrele ororilor ce va urma rupeii pecetii a 4-a,veti vedea ca populatia planetei va ramane mult sub 10% ,dar e necesar,ptr. ca omenirea nu mai vrea sa caute pe Dumnezeu, iar cei ce-L cauta,o mare parte o fac fara evlavie si cad in mrejele satanei care a intins tentaculele in toate formele de religie.Un singur sfat va dau;cercetati voi insiva biblia concomitent cu rugaciunea curata,altfel nu veti avea parte de viata vesnica.

    7
    12

  • m pe 28 Ian 2015, 08:59
    ce ar trebui sa raspundem

    ce ar trebui sa raspundem copiilor nostri care la varste intre 8 si 12 ani intra pe internet si vad tampenia asta......

    16
    8

  • RRRR pe 28 Ian 2015, 08:59
    groaznic

    v-a luat dracu mintile la toti, doar placerile sexuale fara rost v-au m-ai ramas. is curios cate femei pun botu la aa ceva?!

    9
    11

  • Andrei pe 28 Ian 2015, 08:26
    revoltator

    Din cauza celor ca voi care glorifica desfraul, numarul fetelor frumoase se imputineaza pe zi ce trece! Ele se ocupa tot maimult de corpul lor inseland baieti, lasandu-si sufletul in urma. Si se mai intreaba apoi de ce sunt nefericite. Iar voi care scrieti porcariile astea- sa va fie rusine desfranatilor!

    17
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod