Pozitii sexuale... energizante

  


Tehnica alinierii coitale


Ai avut o zi plina, te simti istovita de puteri, dar simti nevoia sa faci dragoste? Energizeaza-te cu aceasta pozitie, pentru ca produce mai multe orgasme femeilor decat oricare alta pozitie sexuala.

Ti-am trezit interesul? Iata ce presupune aceasta pozitie: el sta deasupra ta, cu pelvisul peste al tau. Penisul este inauntrul tau, indreptat in sus si iti apasa labiile.

Iti poti pune picioarele in jurului taliei lui si greznele pe gambele lui. Pentru a te misca foloseste-ti pelvisul si nu mainile sau picioarele.

In timp ce iubitul tau sta lipit de tine, forteaza pelvisul in sus si in jos, astfel incat penisul lui sa iti loveasca "labiile". Contracteaza vaginul, astfel incat sa ii tina penisul captiv inca de la baza.  


Pozitia "stea de mare"


Poate fi destinata celor extenuati, care isi doresc o partida de sex simpla, pentru care sa nu depuna prea mult efort. Daca va incadrati in aceasta categorie, nu trebuie decat sa stati in pat, pe spate, astfel incat capetele voastre sa fie in directii opuse.

Usor, desfa picioarele pentru ca el sa te poata penetra. Tineti-va de maini, astfel incat sa se creeze un sistem de parghii.

Aceasta tehnica este perfecta pentru a obtine miscarea de presare prin frecare care este sustinuta de tehnica alinierii coitale.

Deoarece miscarea de intrare-iesire din timpul contactului nu reuseste sa pastreze presiunea constanta in clitoris – ceea ce este necesar pentru orgasm – tehnica alinierii coitale functioneaza pe principiul ca in loc sa va miscati separat, ar trebui sa va impingeti soldurile impreuna si sa pastrati presiunea in clitoris, in timp ce va balansati in fata si in spate.

Credit foto: ivillage.com

 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Extrim pe 1 Oct 2009, 18:36
    PENTRU PANTERITA

    Draguta daka prietenul tau nu e flexibil putem incerca toate astea impreuna :)

    1
    1

  • CRIS pe 8 Sep 2009, 16:12
    de ce

    mihaela de ce nu ai avea placere.totul e frumos in sex

    1
    1

  • mihaela-bianca pe 7 Sep 2009, 17:43
    hy

    toate trebuie sa le faci numai daca ai placere

    2
    0

  • un_baiat_ pe 5 Sep 2009, 10:41
    ;))

    grele...ii vine naiba sangele in cap :)) :)) glumitza! interesante si astea! ;)) :x

    1
    1

  • misulake pe 1 Sep 2009, 12:14
    nu va inteleg

    chiar nu reusesc sa inteleg pers astea care intra pe site si critica in fel si chip,nu inteleg practic de ce mai intrati ,cum de nimeriti voi aceste siteuri daca va degusta atat de mult, nici nu stateati pe site ,ieseati imediat dar nu...voi ati citi mai intai dupa care mai aveti tupeu sa dati si comentariii.....

    3
    1

  • panterita pe 26 Aug 2009, 12:56
    sex

    Pentru aceste pozitii este intr-adevar nevoie de o mare flexibilitate.eu am practicat-o doar pe cea a alienarii coitale si e super mijto senzatia.

    2
    0

  • MANUELA pe 19 Aug 2009, 12:11
    nu stiu

    nu mai inteleg nimic...........vb ce nu trebuie

    3
    0

  • romina pe 31 Iul 2009, 14:08
    hallo

    draga mora ai dreptate e foarte bine sa ai si alte prioritati pe lumea asta inafara de sex.dar spune-mi tu care iti ofera asa multa placere ca prioritatea de a face dragoste sau sex?crede-ma daca ai o viata sexuala regulata vei fii mult mai activa si le vei face cu mai mult interes si pe celelalte prioritati.si inca ceva intr-o relatie e foarte important sexul.asa ca eu iti recomand sa nu lasi timpu sa treaca pe langa tine aiurea fara sa cunosti adevarata placere.

    1
    1

  • boghy pe 22 Iul 2009, 15:24
    realitate

    cred ca fata asta nu prea stie cum arata,si nici ce sa faca cu ea

    2
    0

  • myrelytha pe 21 Iul 2009, 23:33
    ;))

    "cu capul in jos" is curioasa cn ar putea-o realiza e tentanta da nu pot sta in cap:))

    1
    1

  • england pe 21 Iul 2009, 22:07
    pozitii sexuale

    ce ma disrez....hahahahahaha.Nu stiam ca inca mai exista femeii incuiate la minte. SORRY

    1
    1

  • fondi pe 12 Iul 2009, 14:03
    continuare

    Nimic nu e musai, numai sa murim... deci nu te obliga nimeni sa citesti acest site. Cand ai vazut despre ce e vorba puteai sa treci mai departe cu vederea, sa treci la o alta pagina. Sa apun care e adevarul: tema e incitanta si te inteleg ca esti interesata, dar de ce trebuie sa ascunzi adevarul? Nici eu nu citeam daca nu as fi fost interesata si cred ca si altii tot asa fac. Nu ai dreptul sa ne condamni, doar pentru ca tie nu-ti merge bine. Daca nu dai in ceilalti nici ei nu te vor lua cu furculit.

    3
    1

  • fondi pe 12 Iul 2009, 13:58
    numai o parere

    Imi cer scuze pentru urmatoarele, dar nu pot abtine. Si eu ma distrez in timp ce citesc. Nici eu nu am o viata sexuala foarte aglomerata, adica din lipsa timpului nu fac in fiecare zi, dar daca s-ar putea as face in fiecare zi ore in sir pentru a satisface partenerul si chiar pentru satisfactia mea. Nu o inteleg pe Mora!!!Daca are o parere negativa despre pozitiile sexuale nu inseamna ca trebuie sa ne impartaseasca. Nu e rusinea noastra ca ne place, mai mult este rusinea ei pentru ca nu e in stare sa recunoasca ca ceva nu merge bine in viata ei... are lipsa- sa zic asa....

    2
    1

  • nobody pe 9 Iul 2009, 22:51
    ....

    ma distrez...uite asa ajung femeile din ziua de azi..gen mora...femeie de casa cu copii si cu f multe alte lucruri care ii sunt prioritati si de 2 ori pe luna(asta la cererea masculului:))) isi desface picioarele pt 5 min pt a-si satisface barbatu dupa care somn...:))...app ai auzit de vorba aia? :cand 5 iti spun k esti beat te duci sa te culci....ca si in cazul tau cand toata lumea de pe acest site ti-a zis k esti frustrata si nu ai deloook viata sexuala inseamna k asa e...asa ca mai bn te abtineai sa dai vreun comentariu...aaa si inca cv daca nu te interesa in mod special aceste''pozitii noi''nu intrai pe acest site :P

    2
    1

  • Mora pe 18 Iun 2009, 15:27
    ptr.Gabi

    Multumesc de sfat,esti tare draguta.Cine ti-a spus tie sau de unde ai scos-o ca n-as fii implinita,satisfacuta,fericita sau multumita???????????????? Gresesti draga mea.Implinirea si satisfactia se poate obtine SI pe alte planuri ,nu numai pe plan sexual. Dar ma rog,fiecare cu parerea si viata lui.

    2
    1

  • Gabi pe 18 Iun 2009, 00:26
    Pt. Mora

    Eu le fac pe amandoua...fac si sex fac si dragoste. Daca as face numai una sg m-as plictisi..pe cuvant. Eu-s genul antiplictiseala, anti-rutina, anti-monotonie. Uite un sfat; daca ai pune viata sexuala pe primul loc poate ai fi mai implinita, mai satisfacuta, mai fericita atat tu cat si partenerul tau. Asa ca..incearca sa dai la o parte conceptiile astea si bucura-te de viata, caci e asa scurta; vei vedea ca atunci cand esti satisfacuta, multumita la pat te vei simti altfel. Numai fii asa de incutaiata, fii deschisa la orice, vorba lu Mary energizeaza-te mai des.

    2
    1

  • mary pe 17 Iun 2009, 20:27
    :D

    Mie sincer imi place sa fac sex. Si il pun pe primul loc pentru ca daca nu sunt satisfacuta nu ma simt bine si cred ca e normal asa si o sa cred asta si dupa ce fac 10 copii, dupa ce fac de mancare ( ce buna e o energizare in bucatarie sub sortulet :P.... nasty), si dupa orice activitate fie ea casnica sau fie ca tine de job. Asa ca hai sa ne energizam cat mai des :D. Energizarea rulz!!!!!

    1
    2

  • lidia pe 17 Iun 2009, 10:50
    degeaba ...

    mora ... sint oameni care recunosc si oameni care fac ...nu cauta sa ne duci cu zaharelul ... si nu te mai minti , lasa-te libera , nu mai irosi timpul din viata ta, cu filozofia ta de doi bani, fi mai realista ... o zi frumoasa , la toata lumea ce iubeste viata si o traieste din plin

    2
    1

  • Mora pe 16 Iun 2009, 23:43
    .....

    A face sex e una si a pune sexul pe primul loc e alta.Eu am si alte preocupari mai importante si mai interesanre si abia la urma restul adica"hata hata sub plapuma la intuneric" (dupa cum spui tu).Ca ai preferat sexul se vede,nu era cazul sa mi-o mai spui. Stii care-i diferenta intre noi??? Eu fac dragoste in schimb tu se pare ca faci sport de performanta sau...pornografie. Spor la treaba draga mea si vezi sa nu-ti scape vreo pozitie!!!!!!!!!!!!!! A!!! Vezi poate mai inventezi vreuna si scrii si o carte ca la cat de mult se gusta subiectul acesta vei face milioane!!! Parol.

    1
    1

  • Gabi pe 16 Iun 2009, 20:35
    Daaa....acum o dai in barci Tanti Mora

    Acum imi spui ca ai o viata sexuala normala...hahaha..ce m-ai facut sa rad. Pai mai sus ai scris ca nu-i una din prioritatile tale?? Acum spui ca faci sex...vai de noi. Viata sexual normala..de care? 5 minute de hata hata sub plamuma, la intuneric, ca sa nu te vada lumea...de 3 ori pe an? Ca de nu-i una din prioritatile tale.... Nu am nevoie de carte scumpa, eu prefer sa fac sex in locul invatatului.....uite asa am devenit experta in arta sexului, nu ca tine o frustrata care se crede academiciana lu Peste. Hai la revedere, te las in pace ca bati campii.

    1
    2

  • Mora pe 16 Iun 2009, 20:15
    Dragut

    Ma bucur ca ai incercat .Vezi ca mai ai si altele dar in timp ce stai bine in pozitia "asezata",ia si o carte in mana!!!!!! Asta ca sa le faci pe amandoua in acelasi timp sa nu pierzi nici colo nici colo!!! La telenovele sa te uiti tu ca sunt si alea foarte educative. Iar maine vin-o si mai lauda-te cu vreo pozitie noua pe care ai incercat-o si a fost suuuuuuuuuuper!!!! Si ptr.cultura ta generala nu-s deloc frustrata si am o viata sexuala normala dar nu ma laud cu ea si nici cu ce fac intre cei patru pereti ptr.ca nu astea-s prioritatile vietii.A face sex si a te lauda cu ce si cum faci nu inseamna democratie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    1

  • Gabi pe 16 Iun 2009, 17:12
    Pt Tanti Mora

    In loc sa stai sa-mi faci mie observatii in legatura cu ortografia mai bine te-ai duce sa ti-o pui, ca se vede de la distanta ca esti o mare nesatisfacuta. Fiecare e liber sa scrie cum vrea, este democratie, plus ca nu-s la scoala sa fac proiecte. Eu tot n-am inteles, care sunt pana la urma preocuparile tale cele mai importante? Ca spusesi ca noi suntem niste bolnavi mintali? Hai spune-ne si noua.....mulsul vacii, dat sa manance la porci? Si da eu ma gandesc mereu la sex, imi place sa fiu satisfacuta, imi place senzatia placerii? Tu stii ce-i aia? Habar ai...dute ca ti-a inceput telenovela, duteee..poate inveti si tu de la Jose Armando cum se face sex, sau dragoste.... Si sa revenim la articol.....aseara am incercat pozitia "asezata".....oauuu a fost super fetelor..si pt mine si pt el. Incercati-o nu necesita asa mult efort ca celelalte prezentate aici.

    1
    1

  • Gyulya4ev3r pe 16 Iun 2009, 12:17
    parerea mea ...

    mi s pare bun articolul ... knd ai o relatie stabila alaturi d cineva ... dupa un timp intervine monotonia in cuplu...si mai trebuie si cva picant... chiar dk optiunea barbatilor este un sex oral ...nu toate suntem d acord q asta... asa k dam un search p google si cautam pozitii noi ;) ... asa k ... mi`am incheiat pledoaria .... toti avem slujbe si griji ... dar toti meritam si relaxare si eliberare d stress ...

    1
    2

  • Gyulya4ev3r pe 16 Iun 2009, 12:11
    Pt tanti Mora

    Tanti...sunt d acord q tn ... sex oricine stie s fc...dar mai greu dk nu iti gasesti parteneru q kre s t simti cel mai bn....apropo tu ai auzit d libertatea d informare a publicului???iar p tn cn t pune s cauti asa cva p internet...cauta si tu stiluri d crosetat...sau mai stiu io c retete de dulceturi... nu toata lumea are bani d carti si e mai usor s accesezi internetul... si in al 2-lea rand nu s folosesc termeni obsceni....si hai s iti mai spun ceva ... copii kre ii crezi tu ... la 12 - 13 ani cunosc mai multe lucruri despre sex dkt ai fi stiut tu l 20 d ani..... asa k lasa`ne q gandirile astea comuniste.... cine vrea s citeask Freud o fc ... cn vrea s afle qm s s mai elibereze d stress .... cauta si articole d genu ....

    0
    3

  • Mora pe 16 Iun 2009, 10:55
    Ptr.Gabi

    Draga mea Gabi !!!! Inainte de a-mi tine mie morala si de a ma analiza si inainte de a te preocupa atat de mult de sex,ti-as propune sa inveti sa scrii.Mai renunta la partidele de "a ti-o trage" si pune mana pe ortografia limbii romane!!!! Sex stie oricine sa faca ,mai greu cu scrisul si exprimarea,necesita un efort mai mare si minte mai multa!!!!

    1
    1

  • Gabi pe 15 Iun 2009, 22:56
    Pt Mora

    Draga mea daca pt tine seul nu este o activitate importanta inseamna ca habar ai ce inseamna placerea sexuala; esti o frustrata care nu stie ce inseamna sa fii satisfacuta la pa, ce-i ala orgasm...sau esti FRIGIDA. Apropo cand a fost ultima oara cand ti-ai traso? Acu un secol? Vai de capul nostru, nu stiam ca mai exista frustrate pe lumea asta. Multam pt articol, interesant.

    1
    1

  • selena pe 15 Iun 2009, 12:30
    supercaligrafilistic...

    Intr-adevar, interesant articolul, dar sugestiile sunt cam... fanteziste (poate exceptand aliniera coitala). De ce? Pentru ca se adreseaza unor persoane cu o conditie fizica excelenta (si ma distreaza titlul, auzi, energizante!). Si asta presupune o anumita varsta. Trebuie sa stiti ca si noi, astia trecuti de 30-40 de ani facem sex. Si sa va zic si din experienta mea (le-am incercat si eu, candva): steaua de mare, de exemplu, e incomoda datorita pozitiei organului genital masculin, cea in care ea are capul in jos e incomoda datorita echilibrului precar (imaginati-va ca are loc o miscare mai brusca si ea... cade!), iar cea de dupa (scaunul), din cauza conditiei fizice, dupa cateva miscari, doamna va obosi cu siguranta. Sunt interesante, ca idee, pentru cine e in pana, dar in niciun caz energizante si in niciun caz pentru toata lumea.

    1
    1

  • Roze pe 14 Iun 2009, 13:02
    Sex

    Pt Viorica Daca chiar va intereseaza exista la motoarele de cautare la optiuni un loc unde puteti bifa o casuta speciala pt copii, astfel incat sa nu apara situri care nu sunt "decente".Oricum fiecare isi alege ce vrea sa caute,sa citeasca si apropo daca copii chiar vor o sa citeasca cartea respectiva.Fiecare are dreptul la libertate sa faca ce vrea.

    3
    0

  • silvia pe 13 Iun 2009, 19:53
    pt mora

    :))) ce amuzant...si tu mai Mora de ce le citesti?? daca nu sunt importante...cred ca aici intervine problema frustrarii tale...noi practicam...tu ai sex doar in cap..ca de practicat...mai putin ,sau deloc. Da..e adevarat ca sunt pline siteurile de informatii despre sex...dar nu te forteaza nimeni sa le citesti..si nici sa ii judeci pe altii pentru preferintele lor...asa ca..imi pare rau pentru frustrarea ta..consulta un psiholog...si nu mai citi atatea reportaje despre sex...mai bine practica..o sa te simti mai implinita ;)..ma rog,e dreptul tau sa comentezi oricum....

    3
    0

  • Maria pe 13 Iun 2009, 19:02
    !!!

    amuzante comentariile voastre:)))

    2
    0

  • papusa pe 13 Iun 2009, 16:50
    wow

    Nu credeam ca mai exista inca femei cu gandiri comuniste.Sincer nu imi vine sa cred peste ce frustrate vb sarei am dat.Eu nu imi cer scuze, dar sincer e democratie.A si inca ceva cu cat ascunzi un lucru de un copil cu atat devine copilul mai curios, daca nu te ascunzi nici el nu va fi asa curios , vede o data si nu o sa mai fie curiosi.La fel si cu atentionarile la copii, daca nu il atentionezi nu face asa ca mergeti sus in munti cu ideile voastre comuniste cu tot

    1
    2

  • lidia pe 13 Iun 2009, 12:51
    placerii !!!

    " mora" , sper sa nu fi una de genul batic in cap , fusta lunga si plisata , pantofi cu sireturi si parul in coc... cu cit cunosti mai mult cu atat vrei mai mult ... daca ai un partener "lunar" e normal ca si placerile nu mai sint placerii ... cu cit faci sex mai mult cu atat te schimbi mai mult si devii o persoana mai libera fizic si psihic...

    4
    0

  • sara pe 13 Iun 2009, 12:19
    ce frustrate!

    Ce femei frustrate sunteti! Incredibil! Daca aveti o problema evident va duceti la un specialist, care va poate indruma cum sa va rezolvati problemele.Asa, daca cineva va ofera niste simple IDEI, incepeti sa o luati ca pe un afront, ca pe un lucru rau! De ce dragelor? Vorba unui coleg de-al meu " stai si astepti sa actioneze numai el?" RUSINE VOUA, nu aveti deloc imaginatie. Internetul este plin de ORICE va intereseaza, carti sunt cu nemiluita, nu va opreste nimeni sa le cititi, nu mai aruncati vorbe in vant aiurea, oricum nu cititi NIMIC ...Sunteti niste frustrate nesatisfacute. MULTUMIM CELOR CARE SE GANDESC SA NE OFERE ABSOLUT ORICE INFORMATIE!

    3
    0

  • viorica pe 13 Iun 2009, 10:48
    sfaturi libere pt totii oamenii

    MAI BINE S_AR SCRIE CARTI DESPRE SEX SI POZITIILE CELE MAI OPTIME IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL,NU AR TREBUI SA APARA ACESTE LUCRURI ASA LA LIBERA ALEGERE PE NET, POATE SE MAI IUTA SI CEI MAI MICI,SI ASA EI SANT F CURIOSIDIN FIRE, DAR ACUM TOTUL E LA VEDERE,

    0
    3

  • liviu1950 pe 13 Iun 2009, 10:06
    SEX

    O.K TOATE SUNT NUMAI PLACERE.

    1
    1

  • mora pe 13 Iun 2009, 08:58
    incredibil

    incredibil ce poate produce mintea bolnava a unor oameni .sau poate ca nu neaparat bolnava dar lipsita de alte preocupari mai importante!!!!! Lumea de azi are numai sex in cap asa ca nici nu e de mirare ca se duce totul de rapa.In loc sa-si vada de treburile lo stau si inventeaza pozitii...... Rusine!!!!!!!!!!!!!!

    2
    2

  • aly pe 13 Iun 2009, 04:17
    hmmm....

    ok, chiar este perfect pentru mine, insa iubitul meu este "flexibil" ca o scandura :), asa k am sa raman doar cu gandul la pozitia "asezata" :(

    0
    2

  • deea pe 12 Iun 2009, 21:49
    sunt interesante

    am incercat si eu tehnica alinierii coitale ...ii super mare placerea ...merita incercat...cred ca am sa incerc si celelalte

    4
    0

  • Anna12 pe 12 Iun 2009, 17:46
    Wow

    Poate o fi "energizante" da mi se par ca prea...nebune.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod