Masturbarea e bună pentru trup şi suflet! 5 motive să "te iubeşti"

Fie că eşti singură sau ai un iubit, masturbarea n-ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică. Plăcerea sexuală nu este singurul beneficiu de care vei avea parte. Masturbarea îţi face bine

Fie că eşti singură sau ai un iubit, masturbarea n-ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică. Plăcerea sexuală nu este singurul beneficiu de care vei avea parte. Masturbarea îţi face bine pe toate planurile. Iată top 5 beneficii ale masturbării!

1. Dacă tu te iubeşti, şi alţii o vor face...

Masturbarea nu este nimic altceva decât un act de iubire. Aşa cum îţi mângâi şi alinţi iubitul, aşa poţi proceda şi cu propria persoană. În fond, dacă tu nu te iubeşti, nici alţii nu o vor face. Ceilalţi te vor trata aşa cum tinzi tu să te tratezi. În plus, masturbându-te, obţii o plăcere sexuală care te face să radiezi. Cei din jurul tău vor fi mai atraşi de tine ca de obicei.

2. Te păzeşte de infecţii ale colului uterin

Înfecţia cervicală este una dintre cele mai frecvente afecţiuni ginecologice, întâlnindu-se la mai mult de 50% dintre femei în cursul vieţii. Masturbarea reglează funcţiile organismului şi ţine infecţiile cervicale la distanţă. Aşa că, mai bine previi decât să tratezi.

3. Te eliberează de stres şi depresie

Oricând simţi că mai ai un pic şi explodezi de nervi sau eşti atât de tristă încât nici nu te-ai da jos din pat, masturbează-te! În timpul excitării şi orgasmului eliberezi hormoni, cum ar fi dopamina şi oxitocina, care anihilează stresul şi depresia.

4. Te ajută să ai un somn lin şi odihnitor

Tot aceşti hormoni au rolul de a te relaxa total, aşa că dacă te masturbezi chiar înainte de culcare, fii sigură că somnul tău va fi mult mai profund. Merită încercat, mai ales dacă în ziua următoare ai parte de un eveniment solicitant.

5. Arzi câteva calorii

Dacă practici masturbarea cel puţin 15 minute şi ai parte de un orgasm, vei arde câteva zeci de calorii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod