Lungimea medie a penisului în erecţie, stabilită ştiinţific: 13,1 centimetri

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, lungimea medie a penisului uman este de 9,1 centimetri în stare flască şi de 13,1 centimetri în stare de erecţie.

Cercetătorii britanici au descoperit că există o corelaţie slabă între lungimea penisului în stare de erecţie şi înălţimea bărbaţilor.

Pe de altă parte, penisul uman are o circumferinţă medie de 11,6 centimetri în erecţie şi de 9,3 centimetri în stare flască, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Sunt mulţi bărbaţi îngrijoraţi din această cauză, iar eu cred că reasigurându-i de faptul că sunt normali reprezintă un lucru beneficDavid Veale
Savanţii britanici consideră că studiul lor îi va ajuta pe medicii din lumea întreagă care trebuie să trateze pacienţi diagnosticaţi cu dismorfofobie, o tulburare de anxietate gravă, asociată cu percepţia pe care pacientul o are asupra propriului corp.

Studiul ar putea să îi ajute şi pe bărbaţii care sunt îngrijoraţi de dimensiunile penisurilor lor şi să fie folosit în cercetările care investighează felul în care ineficienţa prezervativelor este asociată cu lungimea şi circumferinţa penisului uman.

Cercetătorii britanici au creat un grafic care descrie distribuţia mărimilor penisurilor în rândul bărbaţilor de toate vârstele şi rasele.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Andrei pe 5 Mar 2015, 14:22
  lungimea medie

  Gheorghe, circumferinta de 11,6cm inseamna diametru de 3,7cm. Sa recapitulam: penis in erectie L=13,1cm, D=3,7cm...Hmm?? Fetelor, ce ziceti, e suficient atat?! Saracii supusi ai coroanei, sunt chiar atat de slab dotati? Cred ca romancele noastre sunt mai norocoase, ca ne au pe noi. Ce ma surprinde e ca toate "cercetarile" vizeaza dimensiunile penisului. Pe cand vom citi un studiu dedicat organului pereche, vaginul?

  1
  0

 • Gheorghe pe 4 Mar 2015, 14:44
  circumferinta penis!!!!!

  Cred ca cine a scris articolul este o EA ptr.ca isi doreste un penis cu circumferinta medie de "11.6 cm in erectie".CINE MAMA DRACULUI A MAI VAZUT PENIS GROS DE 12cm(mai avea tutin si ajungea la 1/4 m).Mai faceti corecturi "fetelor" inainte de a publica

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod