Jucăria sexuală inteligentă. Numără caloriile arse și îți recomandă poziții erotice

Noul dispozitiv se conectează prin Bluetooth la smartphone și transmite utilizatorului informații și sfaturi pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale. Jucăria Lovely a fost produsă

Young passionate couple

Noul dispozitiv se conectează prin Bluetooth la smartphone și transmite utilizatorului informații și sfaturi pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale.


Jucăria Lovely a fost produsă de o echipă de inventatori din California și are forma unui inel flexibil, scrie Daily Mail. Aceasta poate fi montată pe penis, dar și pe un dildo sau pe deget. Jucăria vibrează, asigurând astfel o stimulare suplimentară în timpul sexului. Este prevăzută cu baterie care poate funcționa până la 7 ore, iar bateria este reîncărcabilă.
sex toy
Dispozitivul poate număra caloriile arse în timpul sexului, dar şi viteza şi numărul de penetrări dintr-o partidă de sex. De asemenea, a fost creat pentru a recomanda din 120 de poziţii sexuale diferite şi pentru a oferi sfaturi care îl ajută pe utilizator să-și îmbunătățească performanțele sexuale.

Produsul încă nu a fost lansat pe piață, dar producătorii susțin că va avea un preț de aproximativ 100 de dolari și că va fi scos la vânzare în vara anului viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod