Feng Shui: Cum îţi aranjezi dormitorul ca să îi provoci erecţia

Vrei ca iubitul tău să fie la cote înalte când vine vorba de sex? Ajută-l să fie în formă maximă pentru ca tu să te bucuri de plăcere maximă! Apelează la practica Feng Shui, folosită de mii de ani în China, pentru a aduce câteva elemente în dormitorul tău şi a-l transforma într-un adevărat loc al pasiunii erotice.
Vrei ca iubitul tău să fie la cote înalte când vine vorba de sex? Ajută-l să fie în formă maximă pentru ca tu să te bucuri de plăcere maximă!

Apelează la practica Feng Shui, folosită de mii de ani în China, pentru a aduce câteva elemente în dormitorul tău şi a-l transforma într-un adevărat loc al pasiunii erotice.


Iată ce poţi face pentru ca viaţa ta sexuală să fie cu adevărat senzaţională:

Roşu, culoarea pasiunii


Pentru ca libidoul tău şi al partenerului să fie la cote maxime, ar fi ideal dacă pereţii dormitorului tău ar fi vopsiţi în nuanţe de rose sau somon pal. Un perete vopsit în roşu sau o lenjerie de pat într-un roşu foarte sexy ar putea face minuni pentru dorinţa sexuală a iubitului tău.

Dormitorul - centrul iubirii


Dormitorul tău ar trebui să fie amplasat în partea de sud-est a locuinţei tale. Dacă nu este plasat sau nu îţi poţi muta dormitorul acolo, încearcă alte câteva trucuri Feng Shui care îţi vor potenţa viaţa sexuală.

Imagini senzuale


Tradiţia feng shui cere ca imaginile din dormitor să fie pereche, iar pentru mai mult libido, tablourile sau posterele senzuale sau erotice contribuie mult la o atmosferă plină de scântei pasionale.
Sculpturile care reprezintă scene sexuale pot fi cu adevărat incediare pentru libidoul şi erecţia iubitului tău.

Lumânări pentru pasiune


Lumânările parfumate în nuanţe de roşu sexy aduc o energie erotică specială în dormitorul tău. De fiecare dată când vreţi să creşteţi pasiunea, aprindeţi cel puţin două lumânări care să ardă cât timp faceţi dragoste.

Pe noptiera lui


Tradiţia feng shui mai cere ca pe noptiera bărbatului să fie aşezat un obiect din cupru, fie că este o statuetă sau un alt element decorativ realizat din acest metal. Cuprul măreşte virilitatea iubitului tău şi îi oferă un libido mult mai crescut, potrivit ritualului feng shui.

Amuletă pentru dragoste


Pentru că au acelaşi partener toată viaţa, raţele mandarine simbolizează armonia şi fericirea în cuplu, în tradiţia Feng Shui. Aşază o pereche de raţe mandarine în dormitorul tău, pentru a-ţi aduce noroc în dragoste şi un plus de energie în viaţa sexuală. Găseşti figurine în magazinele cu produse chinezeşti.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Studio Play pe 1 Oct 2011, 19:48
    Angajari modele!!!

    http://www.studioplay.ro Studio Play este site-ul unde poti invata totul despre video chat! Iti oferim documentatia necesara care sa te ajute sa iti dezvolti cunostintele despre video chat din Romania

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod