Fără inhibiţii: Cele mai ciudate locuri pentru sex. Kim Kardashian, amor în avion

Înainte de a deveni celebră, Kim Kardashian era doar o fată bogată la Hollywood care s-a filmat în timp ce făcea sex cu un cântăreţ R&B. Astăzi însă, la 33 de ani, este actriţa de

Înainte de a deveni celebră, Kim Kardashian era doar o fată bogată la Hollywood care s-a filmat în timp ce făcea sex cu un cântăreţ R&B. Astăzi însă, la 33 de ani, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ajungând la milioane de dolari anual.

Sexul nu este un subiect tabu pentru vedetă şi nu de puţine ori a potolit curiozitatea fanilor răspunzând la întrebări intime. Într-un interviu, starleta a povestit una dintre cele mai incitante experienţe sexuale.

Întrebată care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex, Kim a răspuns: "Într-un avion. Unul privat, desigur. Nu cred că aş putea să fac sex într-un avion plin de oameni".

Vedeta de 33 de ani nu este singura curajoasă. Jurnaliştii de la "Mirror" au întocmit un clasament al celor mai neobişnuite locuri în care oamenii au fost prinşi făcând amor. În această ierarhie, primul loc a fost ocupat de cei care au reuşit să facă sex într-o biserică catolică, în locul dedicat spovedaniei.

Următoarele două locuri în clasament sunt ocupate de cuplurile care s-au iubit în turnul unui ceas din Sidney şi de un judecător din Oklahoma care a făcut sex în sala de judecată, în timpul unui proces. Puşcăriile, staţiile de tramvai, băncile şi cabinele telefonice sunt alte locuri în care îndrăgostiţii s-au dezlănţuit. Tu cu ce experienţe inedite te poţi lăuda?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod