Dragoste cu o virgină. De ce vor bărbații astfel de experiențe sexuale?

Există foarte mulți bărbați în lume, nu doar în România, care sunt atrași de femeile virgine și încearcă prin orice mijloace să le aibă pe acestea în pat. Dar ce îi atrage pe masculi la

Există foarte mulți bărbați în lume, nu doar în România, care sunt atrași de femeile virgine și încearcă prin orice mijloace să le aibă pe acestea în pat. Dar ce îi atrage pe masculi la cele mai pure reprezentante ale sexului frumos?

Pierderea virginității ne schimbă tuturor viața, într-un fel sau altul. Unele studii spun că primul contact sexual ne schimbă structura creierului, iar tinerii care îşi pierd virginitatea târziu au şanse mai mari să fie fericiţi în relaţii romantice pe viitor.

Virginitatea, care este o problemă majoră pentru unele persoanele, se pare că a devenit din nou la modă. În ultimii ani, studiile au arătat că există mai multe persoane virgine decât la începutul anilor 2000. Datorită acestui fapt, bărbații se simt mai atrași de femeile virgine. De ce? Se pare că masculii neexperimentați vor să facă sex cu o virgină deoarece au impresia că o femeie experimentată în pat ar putea râde de ei și i-ai desconsidera.

Există însă și bărbați experimentați care vor să aibă parte de o partidă de amor cu o virgină deoarece aceasta este neexperimentată, iar o astfel de partidă de sex este o experiență unică, o virgină fiind ca un premiu, ceva pur și neatins de nimeni. Însă, femeile nu trebuie să uite că virginitatea nu poate fi adusă înapoi, iar pentru a renunța la acest lucru trebuie să vă gândiți bine înainte.

Studiile chiar arată că femeile care își doresc căsnicii lungi și fericite ar trebui să-și amâne dezvirginarea pâna la vârsta de 30 de ani, deoarece reprezentantele sexului frumos care fac sex înainte de această vârstă sunt predispuse la divorț și, în general, sunt nevoite să treacă prin mai multe relații nefericite în căutarea unui partener care să le înțeleagă.

Cu toate că mulți bărbați visează să aibă parte de cel puțin o partidă de amor cu o virgină, pentru a putea trece în palmares acest trofeu, masculii nu își doresc să ia de nevastă o femeie dezvirginată de ei. Studiile efectuate la nivel mondial chiar arată că bărbaţii exprimă un interes din ce în ce mai scăzut faţă de “puritatea” viitoarelor lor soţii. Acest lucru, explică psihologii, este unul normal, deoarece femeile trăiesc mai intens decât bărbații momentul dezvirginării, iar acesta nu este neapărat un lucru bun.

Potrivit studiilor, cei doi factori care acţionează la nivel psihologic asupra femeii în legătură cu primul contact sexual sunt pierderea de sânge şi durerea. Aceştia trezesc sentimente de ostilitate faţă de primul partener, la nivel subconştient.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod