Dr. Oz: Sexul în funcţie de vârstă. Care sunt părţile pozitive şi negative!

Dr. Oz a vorbit, în una dintre emisiunile sale, despre modul în care ne raportăm la sex în funcţie de vârsta noastră. Expertul a afirmat că nicio persoană din lume nu trebuie să renuţe la

Dr. Oz a vorbit, în una dintre emisiunile sale, despre modul în care ne raportăm la sex în funcţie de vârsta noastră. Expertul a afirmat că nicio persoană din lume nu trebuie să renuţe la partidele de amor, indiferent că are 20, 40 sau 60 de ani.


Sexul din adolescenţă

Dr. Oz afirmă că până la vârsta de 20 de ani se contruieşte temperamentul individului şi comportamentul său sexual. Între 14 şi 19 ani, persoanele îşi conştientizează trăirile, iar sexul este experimental.

La această vârstă, tinerii nu ştiu exact ce să facă în timpul partidelor de amor, însă îşi doresc să aibă parte de cât mai mult sex.

Sexul la 20 de ani

Persoanele care au între 20 şi 30 de ani sunt în căutarea satisfacţiei sexuale şi devin mai cunoscători în materie de amor. La această vârstă, partenerii de sex nu se mai gândesc doar la propria plăcere, ci se focusează şi pe nevoile partenerului.

Atât bărbaţii, cât şi femeile care au acumulat mai multă experienţă sexuală se gândesc între 20 şi 30 de ani la calitate şi nu neapărat la cantitate, iar majoritatea persoanelor asociază sexul cu iubirea.

Sexul după 30 de ani

Odată cu înaintarea în vârstă, calitatea sexului creşte, iar persoanele trecute de 30 de ani devin tot mai experimentate în materie de amor. Din păcate, fizicul nu mai este la fel de tânăr, iar intensitatea partidelor de sex scade.

Pentru ca sexul să fie în continuare de calitate, între 40 şi 50 de ani este foarte important ca atât bărbaţii, cât şi femeile, să ţină anumite diete şi să consume cât mai puţine grăsimi.

Sexul la 60 de ani

Din păcate, majoritatea persoanelor care ating vârsta de 60 de ani nu se mai gândesc la partidele de amor, ci se privesc ca pe nişte bătrânei. Dr. Oz nu este de acord cu această gândire, afirmând că activitatea sexuală de la această vârstă ne demonstrează că dragostea nu a trecut.

Şi la această vârstă Dr. Oz recomandă ditele sărace în grăsimi, dar şi sportul, care menţine tonusul fizic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod