Dr. Oz: 4 greşeli pe care oamenii le fac când vine vorba despre sex

Dr. Oz, unul dintre cei mai respectaţi medici din lume, a realizat, ajutat de Jennifer Ashton, medic specialist în obstretică-ginecologie și de Laura Bermar, sexolog, un top al celor mai mari

Dr. Oz, unul dintre cei mai respectaţi medici din lume, a realizat, ajutat de Jennifer Ashton, medic specialist în obstretică-ginecologie și de Laura Bermar, sexolog, un top al celor mai mari greşeli pe care oamenii le fac când vine vorba despre sex.

1. Nu vă împărtăşiţi fanteziile sexuale

Majoritatea femeilor se simt ruşinate să-i spună partenerului ce fantezii au. Aceasta este una dintre cele mai mari greşeli. Potrivit studiilor, 57% dintre femeile care au fantezii sexuale nu le împărtăşesc cu partenerii. „Acestea sunt dorinţe sexuale profunde. Sunt vitale în cadrul plăcerii noastre. Datorită fanteziilor devii mai jucăuş în dormitor“, a spus Laura Bermar.

Mai mult de atât, specialiştii spun că faptul că vorbeşti cu partenerul tău despre fanteziile tale sexuale nu înseamnă neapărat că le vei pune şi în practică. „Există însă şi fantezii despre care nu trebuie să vorbeşti. Spre exemplu, nu-i poţi spune soţului tău că eşti atrasă de fratele lui“, a spus şi Jennifer Ashton.

2. Vă lăsaţi imaginea corporală să stea în calea sexului

Studiile au confirmat faptul că 50% dintre femei se simt prost în legătură cu corpul lor, iar acest lucru le afectează acestora viaţa sexuală. „Alături de partener, frumuseţea nu se rezumă la suprafaţă, este vorba atât de frumuseţea interioară, cât şi de frumuseţea exterioară. Toată lumea se luptă cu aspectul. Cea mai mare greşeală a femeilor este că le subliniază partenerilor celulita, gleznele groase, sânii lăsaţi... Bărbaţii nu observă aceste lucruri, ei se uită la întreaga siluetă şi se bucură că fac sex“, au spus specialiştii.

3. Nu sunteţi conştienţi de zonele erogene

Peste 20% dintre oameni nu pot identifica zonele erogene ale partenerului, spun studiile. Acesta este un lucru care stă în calea fericirii şi a partidelor reuşite de sex. „Trebuie să exploraţi, să nu vă grăbiţi. Daţi importanţă preludiului. Trebuie testat întreg corpul, nu trebuie trecut direct la zonele intime şi la organele genitale“, a spus Jennifer Ashton.

4. Timiditatea când vine vorba despre masturbare

Este bine ştiut faptul că femeile, spre deosebire de bărbaţi, nu vorbesc despre masturbare. Studiul efectuat de Dr. Oz a arătat că 41% dintre femei nu i-au spus partenerului dacă se masturbează sau nu. „Fetele descoperă masturbarea mai târziu decât o fac băieţii. Bărbaţii vor să se masturbeze cu iubitele lor, vor să se privească unul pe altul când fac asta“, a spus Laura Bermar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod