Cum să-l refuzi când nu ai chef de sex. 5 idei ca să nu-l enervezi

Oricât de mult ţi-ar placea să te lauzi prietenelor că faci sex în fiecare noapte şi că ai orgasme peste orgasme, noi ştim că nu este adevărat, mai ales dacă ai trecut de un anumit nivel al relaţiei şi ai lasat rutina să se instaleze în dormitorul tău. Trebuie să recunoşti că sunt seri în care pur şi simplu nu ai chef să faci sex, deşi eşti conştientă că iubitul tău îşi doreşte acest lucru.
Oricât de mult ţi-ar placea să te lauzi prietenelor că faci sex în fiecare noapte şi că ai orgasme peste orgasme, noi ştim că nu este adevărat, mai ales dacă ai trecut de un anumit nivel al relaţiei şi ai lasat rutina să se instaleze în dormitorul tău. Trebuie să recunoşti că sunt seri în care pur şi simplu nu ai chef să faci sex, deşi eşti conştientă că iubitul tău îşi doreşte acest lucru.

O seară, două, trei, merge să-l păcăleşti că eşti obosită sau că te doare capul sau că nu ţi-a picat bine cina şi eşti balonată, însă nu este bine să găseşti mereu câte o scuză, pentru că nu faci altceva decât să îl enervezi.

Probabil stii deja că lipsa sexului este cea mai frecventă cauză pentru care bărbaţii înşală. Nu îţi doreşti aşa ceva, nu? Atunci iată ce idei şi trucuri ai putea pune în practică în momentul în care nu ai chef de sex, dar nici nu vrei să-ţi enervezi iubitul.

1. Ups, am uitat să-mi cumpăr pastiluţe

Dacă nu eşti căsătorită, iar iubitul tău nu are de gând să devină tătic, îl poţi refuza spunându-i că ai uitat să-ţi cumperi anticoncepţionale şi nu mai ai prezervative în casă. Chiar dacă în primă instanţă va fi dezamagit, iubitul tău va întelege situaţia şi va aprecia faptul că i-ai spus şi lui care este problema. 1-0 pentru tine. Ţine cont că această scuză nu poate fi repetată prea curând. Preferabil ar fi să nu o repeţi niciodată, dacă nu vrei să-l enervezi.

2. Nu am avut timp să mă epilez

Dacă ştii că partenerul tău preferă "chelia" în loc de "pădurea tropicală", poţi profita de acest lucru. Atunci când îţi propune să faceţi sex şi nu ai chef, spune-i că nu ai avut timp să te epilezi în zona inghinală. Cu siguranţă va prefera să amane partida de sex decât să-şi facă loc printre "copaci".

3. Mă doare burta

Niciun bărbat nu rămâne indiferent atunci când partenera suferă. În loc să-i spui că te doare capul, aşa cum spune majoritatea femeilor, mai bine îi confesezi că ai dureri abdominale, cauzate cel mai probabil de faptul că se apropie acea perioadă din lună. Iubitul tău nu se va enerva, pentru că întelege că senzaţiile nu sunt plăcute. Câteva zile poţi sta liniştită, după care vrei, nu vrei, trebuie să faci un efort şi să-ţi satisfaci iubitul.

4. Îţi fac un masaj

De foarte puţine ori bărbaţii refuză un masaj îndelungat, cu uleiuri aromatice. Dacă îţi propune să faceţi sex, propune-i si tu ceva: şopteşte-i la ureche faptul că vrei să-i faci un masaj. În proporţie de 90% va fi mulţumit de negociere şi îi va conveni cadoul. Acum, dacă tot ai reuşit să te eschivezi, cel puţin implică-te serios şi oferă-i un masaj de nota 10.

5. Mai bine ne uităm la un film

Filmul este ultima varianta viabilă pe care o mai ai la îndemană. Dacă vrei să refuzi o partidă de sex, însă nu îţi doreşti să-l enervezi, propune-i să vedeţi un film romantic sau o comedie. Poate că nu va fi fericit cu propunerea ta, dar cel puţin te asiguri că nu se va culca supărat pe tine.

Este bine să ştii că nu trebuie să-ţi minţi iubitul de fiecare dată când nu ai chef să faci sex. Cel mai bine este să-i mărturiseşti starea ta de spirit. Comunicarea te poate salva din multe situaţii neplăcute.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amalia pe 22 Nov 2012, 11:09
    corect!

    ba sa stii kiar dak ai kf sau nu ai sotul te poate intelege odata de 2 ori dar nu te poate intelege mereu asa k incepe sa se enerveze si sa numai apara discutii nu ai ce face ..trebuie sa faci sex

    0
    0

  • amalia pe 22 Nov 2012, 11:09
    corect!

    ba sa stii kiar dak ai kf sau nu ai sotul te poate intelege odata de 2 ori dar nu te poate intelege mereu asa k incepe sa se enerveze si sa numai apara discutii nu ai ce face ..trebuie sa faci sex

    1
    0

  • eliana pe 27 Aug 2012, 15:24
    prost subiectul nu articolul

    Cum ar putea deveni sexul o obligatie? Daca nu ai chef asta e nu cred ca e nevoie de scuze ridicole poate uneori i se intampla si lui. Pot fi mai multe motive pt care se intampla sa apara aceste probleme si trebuie sa cautati solutii nu moduri de a le masca. Dupa parerea mea atunci cand te gandesti cum sa-ti minti iubitul/ iubita inseamna ca deja relatia incepe sa scartie.

    4
    2

  • Gorg pe 27 Aug 2012, 10:29
    Pamflet

    1. Ups, am uitat să-mi cumpăr pastiluţe - Uite ca am eu un prezervativ la mine / Stiu eu la colt un magazin care e deschis non-stop 2. Nu am avut timp să mă epilez - Dar ce draga, ti-a crescut par si pe limba? / Vezi ca baia e prima pe dreapta, ia de `colea un Gillette 3. Mă doare burta - Doua cuvinte: Ibalgin Forte 4. Iti fac un masaj - Ca si cum o femeie care m-ar unge cu uleiuri pe tot corpul, atingandu-ma suav pe colo pe colo mi-ar face apetitul sexual sa dispara, nu? :) 5. Mai bine ne uitam la un film - Cum sa nu iubire, tocmai am pus la downloadat "Sexy Teenagers 2", o sa fie o noapte interesanta! :) In concluzie, cum ar zice si George Carlin, "It's all bullshit and it's bad for ya"

    17
    2

  • gsadf pe 27 Aug 2012, 05:30
    parerea mea

    DECAT SA IL MINTI SI SA IL MANIPULEZI MAI BINE VORBESTI CU EL SI II SPUI ADEVARUL: " IUBITULE, TE ROG INTELEGE-MA CA IN SEARA ASTA NU MA SIMT BINE SI PREFER SA O FACEM CAND AMANDOI AVEM CHEF CA SA FIE CEVA FRUMOS. HAI SA DORMIM IMBRATISATI IAR CAND O SA AM CHEF O SA MA REVANSEZ EU FATA DE TINE" sau ceva de genul asta! cred ca mai mult aveti amandoi de castigat prin comunicare si intelegere decat prin minciuni si manipulari

    8
    1

  • stefan pe 27 Aug 2012, 05:24
    articol tampit scris de o persoana tampita

    " Nu am avut timp să mă epilez Dacă ştii că partenerul tău preferă "chelia" în loc de "pădurea tropicală", poţi profita de acest lucru. Atunci când îţi propune să faceţi sex şi nu ai chef, spune-i că nu ai avut timp să te epilezi în zona inghinală. Cu siguranţă va prefera să amane partida de sex decât să-şi facă loc printre "copaci". dar fac sex odata la luna? sau paru creste asa intro zi 5 cm :)):)) ca sa " faca loc printre copaci: ? :))):)) articol tampit o

    6
    1

  • Un sot pe 27 Aug 2012, 00:13
    Subiect sensibil

    Nu treat ati cu usurinta acest aspect! I'mi iubesc sotia si nu trece zi in care sa nu-i spun ca o iubesc. Din nefericire eu am un libido ridicat air dupa ea poate sa treaca si o Luna si nimic.. Nici nu vrea sa auda de acest aspect al casniciei. De multe ori era sa o intel dar nu am putut pt ca o iubesc insa ma tem ca se va pana la urma daca lucrurile continua asa.

    3
    1

  • ioana pe 26 Aug 2012, 19:32
    aberatii

    is ieftine aceste sfaturi. cum adica sa fie un sacrificiu sa imi satisfac iubitu?:))

    6
    0

  • ghita pe 26 Aug 2012, 19:21
    dume

    ca doar manutza sau guritza nu merg

    5
    2

  • kogek pe 26 Aug 2012, 15:56
    lasa-ne

    exraordinar!!! sa nu-l enervezi ca e mic , firav si sensibil , si se poate sparge.... articol scris de un misogin pt proastele,, slabe de inger''

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod