Cel mai bun sex se face în 7,5 minute

Un studiu recent apărut în revista Jounal of Sexual Medicine a scos la iveală faptul că cel mai bun sex durează 7,5 minute, fără preludiu. Dar oare cine stă să-ţi cronometreze partidele de amor? Poate doar cercetătorii aceştia iluştri!
Un studiu recent apărut în revista Jounal of Sexual Medicine a scos la iveală faptul că cel mai bun sex durează 7,5 minute, fără preludiu.

Eu nu mai înţeleg nimic. Anul trecut, prin iulie citeam un alt studiu de acest fel. Terapeuţii de cuplu de la "Society for Sex Therapy and Research" au ajuns atunci la concluzia că 13 minute este durata ideală pentru o partidă de amor.

Aşa că nu mai visa la o partidă de amor reuşită care să durereze o noapte întreagă! Dacă vrei să iei în considerare ceea ce spun specialiştii, aşază ceasul pe noptieră şi la 7,5 sau/şi 13 minute îl pui să sune.
Important este să nu depăşiţi acest interval de timp, pentru că riscaţi să intraţi în categoria cuplurilor care au partide "prea lungi" de sex.

Dar oare cine stă să-şi cronometreze partidele de amor? Poate doar cercetătorii aceştia iluştri!
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • panteraorange pe 18 Mar 2011, 22:02
  sigur ca da...

  Si cum anume au ajuns cercetatorii la aceasta uimitoare concluzie??? Sa inteleg ca ei fac sex cu ceasul la cap si cand suna... gata!! Sau o fi din ala care numara inapoi? Chiar asa, daca tot avem "fast food" de ce n-am avea si "fast sex" sau "very fast sex", totul trebuie sa se intample repede ca nu cumva sa ai timp sa mai simti ceva...

  0
  0

 • RodycutzaM pe 16 Mar 2011, 17:45
  desigur :))

  Ha ha ha ! azi poate dureaza partida de sex o ora si maine poate dureaza 5 minute ... dupa parerea mea, importanta este finalitatea ! daca partenerii sunt multumiti si satisfacuti ...cercetatorii au dat-o dreaqu' !

  2
  0

 • calin pe 14 Mar 2011, 00:50
  ce o sa urmeze?

  eu zic sa stea cuminti cercetatorii de genu k o sa ajunga la concluzia k sexul dauneaza. 13 min e putin, au scazut la 7,5 si tot asa pana il gasesc daunator :)).oameni care nu au de lucru. care nu vor sa inteleaga ca lucrul asta depinde de la om la om si fac un studiu pe un singur grup de persoane si il publica , ca si cum ar fi la cazul general.

  0
  0

 • inna pe 13 Mar 2011, 22:44
  7.5 )))

  eu consider ca durata nu conteaza atita timp cit eshti cu persoana iubita)))) lumea asta nu mai shtie ce sa mai inventeze...

  3
  0

 • ALBERTUTZZU pe 23 Feb 2011, 15:00
  waw

  Chiar are dreptate Carmen, cine sta sa se uite la ceas sa vada cat timp trecut...si chestia cu timpul din punctul meu de vedere nici nu conteaza, atata timp cat te simti OK in timpul partidei, ea poate dura 1h sau mai putin de 7,5min...;)

  2
  0

 • onutta21 pe 21 Feb 2011, 14:35
  partida de amor

  Carmen spui ca nu conteaza cat dureaza o partida de sex? ba da conteaza .Eu am avut o relatie de 5 ani cu cineva in care partida de sex nu dura mai mult de 5 min cu baie facuta cu tot :))))) totusi iti doresti ceva mai mult decat asa :))))

  1
  0

 • shadowlover pe 18 Feb 2011, 00:51
  Mmda /:)

  Eu cred ca fiecare dupa propriul gust isi face partida, si fiecare cuplu dupa chimia si rezistenta lor. Sau aici vorbim de oameni normali? :))

  1
  0

 • CARMEN pe 17 Feb 2011, 13:37
  aha

  mi se pare o mare prostie...cine naiba sta cu ceasu la capul patului...ce conteaza cat dureaza important este sa te simti bn cu persoana respectiva...asa ca...sa ste cercetatorii cu ceasul la capul patului.bafta

  1
  0

 • dor pe 15 Feb 2011, 13:39
  uaaaaauuuuu!

  de aia nu sunt bani pt. bolile importante in lumea asta. pt. ca acesti asa zis cercetatori ii dau pe studii sterile, care nu spun nimic. ICH!

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod