Cei mai dotaţi bărbaţi din showbiz-ul românesc

După ce britanicii ne-au făcut de râs şi au spus despre noi că suntem ţara cu cei mai slab dotaţi bărbaţi din Europa, m-am gândit să le demonstrez străinilor că nu au dreptate.

După ce britanicii ne-au făcut de râs şi au spus despre noi că suntem ţara cu cei mai slab dotaţi bărbaţi din Europa, m-am gândit să le demonstrez străinilor că nu au dreptate.

Profesorul Richard Lynn, de la Universitatea din Ulster, a întocmit topul după investigaţii care au durat mai mulţi ani, iar studiul a arătat că mărimea medie a penisului românilor este de numai 12,7 centimetri. Asta cu toate că, în anul 2008, ne clasam pe locul al doilea în topul celor mai mari penisuri, cu o medie de 15,9 centimetri.

Potrivit lui Zoltan Nagy, un producător de filme porno, lungimea obişnuită a unui penis este de 16-17 centimetri.

Vă voi prezenta mai jos care sunt cei mai dotaţi bărbaţi din showbiz-ul românesc:

Florin Prunea

Foarte mulţi fotbalişti care au jucat alături de Florin Prunea şi l-au văzut dezbrăcat la vestiare au spus despre acesta că este cel mai dotat bărbat din România.

Se spune despre „bărbăţia“ fostului portar că măsoară 30 de centimetri.

Adrian Mutu

Din spusele Ioanei Popescu, supranumită „Devoratoare de fotbalişti“, Adrian Mutu ar avea o „bărbăţie“ de 24 de centimetri.

Ştefan Bănică Jr.

Despre penisul soţului Andreei Marin se aud numai vorbe bune. O fostă iubită de-a lui Ştefan Bănică Jr. a afirmat că penisul acestuia măsoară 23 de centimetri.

Florin Piersic Jr.

Se pare că „juniorii“ sunt foarte dotaţi, iar fostele lor iubite foarte vorbăreţe.

„Bărbăţia“ lui Florin Piersic Jr. ar măsura 22 de centimetri.

Adrian Cristea

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu este poreclit „Castravetele“, datorită dimensiunii penisului său. Mai mulţi prieteni şi colegi de-ai lui Adrian Cristea au spus că numărul de pe tricoul de joc de pe vremea când evolua la Dinamo (20) reprezintă numărul de centimetri pe care îi are penisul său.

Corneliu Vadim Tudor

Nu a vrut să spună cât de mare este „jucăria din dotare“, însă Corneliu Vadim Tudor s-a lăudat că are un penis destul de mare.

„Unii vor să-şi facă mărire de penis, eu nu ştium cum să mi-l micşorez“, a spus europarlamentarul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod