Cea mai periculoasă poziţie pentru el. Află cum îl poţi proteja

Plăcerea presupune, de multe ori, riscuri şi durere. Sexologii atrag atenţia încă o dată asupra pericolelor pe care le presupun relaţiile sexuale. Un studiu recent, condus de Școala Medicală

Surprised sex couple lying in bed

Plăcerea presupune, de multe ori, riscuri şi durere. Sexologii atrag atenţia încă o dată asupra pericolelor pe care le presupun relaţiile sexuale. Un studiu recent, condus de Școala Medicală de Știință din Brazilia, a descoperit că una dintre poziţiile sexuale preferate de bărbaţi este şi cea mai periculoasă pentru ei.

Cercetătorii au aflat că cele mai multe accidentări în cazul bărbaților provocate de sex sunt fracturile penisului şi sunt cel mai des cauzate de poziţia sexuală femeia deasupra. Această poziţie este responsabilă pentru aproape jumătate din cazurile de accidente sexuale. Explicaţia dată de sexologi este că această tehnică pune centrul de greutate al femeii exact pe penisul partenerului, iar orice mişcare greşită poate duce la accidentări.

Sfatul specialiştilor pentru cei care preferă această poziţie este să o modifice puţin, astfel încât să reducă riscul de accidente. Potrivit acestora, femeia trebuie să se aplece uşor spre pieptul partenerului, astfel încât mişcările să fie controlate de amândoi. Astfel, centrul de greutate se va poziţiona undeva spre abdomenul bărbatului, nu spre penis.

În topul celor mai periculoase poziţii, femeia deasupra este urmată de doggy style şi poziţia misionarului, cu 28% şi 21% dintre accidentele provocate de sex. Cu toate acestea, accidentările provocate în timpul sexului sunt foarte rare, spun specialiştii.

Poziţia femeia deasupra este îndrăgită de masculi datorită faptului că acţiunea este condusă de femei, dar şi pentru că priveliştea oferită este una foarte sexy. Această poziţie se numără şi printre preferatele doamnelor şi asta pentru că orgasmul vine mai uşor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod