Ce vor bărbaţii în pat în funcţie de vârsta lor

Odată cu înaintarea în vârstă, testosteronul intră în declin, mentalităţile se schimbă, iar preferinţele sexuale ale bărbaţilor se modifică şi ele în consecinţă. Aşadar, află ce vrea un bărbat în pat, în funcţie de vârsta lui!
Odată cu înaintarea în vârstă, testosteronul intră în declin, mentalităţile se schimbă, iar preferinţele sexuale ale bărbaţilor se modifică şi ele în consecinţă. Aşadar, află ce vrea un bărbat în pat, în funcţie de vârsta lui!

18-25 de ani

Cât de des vrea să facă sex: chiar dacă faceţi sex zilnic, tot se va masturba. La vârsta aceasta, aşa cum are nevoie de aer, aşa are nevoie şi de sex.
Cum să-i provoci erecţia: arată-i un decolteu adânc, întreabă-l dacă vrea bere când se uită la meci... nici nu e nevoie de atingeri!
Ce fel de sex îl aduce la orgasm: nu contează că e lent, că e rapid, că e în pat sau pe tavan, sex să fie!
Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: iniţiază tu partidele de sex. Ar vrea să vadă că ai un libido la fel de puternic ca al lui. Trezeşte-l dimineaţa cu o partidă de sex oral, ca să-l mai eliberezi de tensiune. Astfel, seara, când veţi face sex, partida va dura mai mult.

25-30 de ani

Cât de des vrea să facă sex: dacă are o parteneră cu mult chef de sex, va renunţa la masturbare. Cinci, şase orgasme pe săptămână i se par suficiente. Dacă iubita lui nu are chef de sex aproape zilnic, va mai apela uneori la masturbare.
Cum să-i provoci erecţia: în apropierea vârstei de 30 de ani, bărbaţii remarcă faptul că nu mai au erecţii spontane, aşa că vor avea nevoie uneori şi de o atingere bine plasată ca să se ridice la înălţimea aşteptărilor.
Ce fel de sex îl aduce la orgasm: sexologul Tracey Cox precizează că, la această vârstă bărbaţii preferă sexul acrobatic, care să implice poziţii variate de sex. Ei vor să vadă din ce poziţie simt cea mai mare plăcere fizică, atât ei, cât şi partenera.
Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: cel mai mult şi-ar dori să vadă că îţi poate provoca orgasme multiple. Aşa că oferă-i cât mai multe instrucţiuni. Arată-i ce fel de poziţii sexuale îţi stimulează clitorisul sau punctul G. Vrea să afle cât mai multe despre anatomia plăcerii tale. Roagă-l să-ţi facă sex oral şi surprinde-l şi tu cu tehnici inedite când îl tratezi cu o partidă de sex oral.

30-35 de ani


Cât de des vrea să facă sex: 3 ori pe săptămâna este media clasică la care şi-ar dori bărbaţii de această vârstă să facă sex.
Cum să-i provoci erecţia: după 30 de ani bărbaţii remarcă faptul că nu mai au atât de uşor o erecţie. Provoacă-l într-un mod indecent, purtând o lenjerie sexy sau când vă aflaţi undeva în public, ca să-i stârneşti interesul. Sexul oral şi masturbarea sunt alte căi prin care va avea repede o erecţie fermă.
Ce fel de sex îl aduce la orgasm: sexul care implică riscuri, care îi creşte adrenalina, îl face să urce pe culmile plăcerii. Începe să-i placă preludiul şi vrea o joacă pasională înaintea sexului propriu-zis.
Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: sexologul Tracy Cox spune că bărbaţii trecuţi de 30 de ani sunt atraşi de sexul în locuri semipublice, cum ar fi pe plajă, în curte, pe o bancă în parc, noaptea târziu. Aceştia adoră escapadele şi senzaţia că fac ceva interzis. Sexul sub duş este o altă plăcere pentru bărbaţii trecuţi de 30 de ani.

35-45 de ani


Cât de des vrea să facă sex: dacă face sex o dată pe săptămână, se va declara mulţumit, dar are nevoie şi de perioade în care să facă sex mai des.
Cum să-i provoci erecţia: la această vârstă constată că are nevoie de câteva atingeri intime ca să devină erect, iar în timpul sexului erecţia îi poate juca feste, aşa că va deveni mai interesat de moduri în care îşi poate mări potenţa.
Ce fel de sex îl aduce la orgasm: este vârsta la care bărbaţii au deja o relaţie de lungă durată şi îşi doresc ca sexul să unifice şi mai tare relaţia. Sunt conştienţi că viaţa sexuală este foarte importantă pentru ca cei doi parteneri să rămână îndrăgostiţi unul de celălalt. În pat, vor pune mai mult accent pe conexiunea emoţională şi vor simţi nevoia să facă dragoste, nu sex cu iubita/soţia lor.
Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: învaţă tehnici de sex tantric, leagă-l la ochi, joacă-te cu simţuri lui.

45-55 de ani

Cât de des vrea să facă sex:
acest bărbat are perioade în care ar face sex şi zilnic, dar şi perioade de câteva săptămâni în care se poate lipsi de actul sexual.
Cum să-i provoci erecţia: penisul său are nevoie de o stimulare fizică intensă ca să devină erect şi să rămână în această stare.
Ce fel de sex îl aduce la orgasm: în această categorie de vârstă apar multe probleme fizice, care fac actul sexual mai dificil de realizat. De aceea, după 45 de ani bărbaţii au nevoie de multă atenţie în timpul sexului. Preferă sexul condimentat cu fantezii erotice.
Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: producătorii de sex shop-uri spun că cei mai fideli clienţi ai lor sunt bărbaţii trecuţi de 45 de ani. La această vârstă un bărbat simte nevoia de stimulente puternice, pentru a se bucura de sex. Dacă e deschis la minte, va apela la jucăriile erotice care să-i îmbunătăţească prestaţia în pat.

+55 de ani

Cât de des vrea să facă sex: totul depinde de starea lui fizică şi mentală.
Cum să-i provoci erecţia: stimularea mentală devine vitală pentru ca bărbatul să obţină o erecţie. Aşa că ar fi cazul să-i abordezi cu propuneri pline de fantezie.
Ce fel de sex îl aduce la orgasm: orgasmul nu mai este o prioritate pentru acest bărbat. Preferă să experimenteze tot ce n-a apucat în tinereţe, cu o femeie tănără şi atrăgătoare, pe care să o satisfacă aşa cum un bărbat tânăr nu ştie. Se poate întâmpla să fie erect, dar să nu poată ejacula, dar acest lucru nu este o tragedie pentru el.
Ce fantezii sexuale să-i împlineşti: jocurile erotice, cum ar fi cele pe roluri, tu să fii stăpâna, iar el sclavul, sau invers, îl atrag enorm. Şi stimularea vizuală contează, aşa că ar vrea să se uite cu soţia la filme pentru adulţi sau să o vadă îmbrăcată în costume provocatoare.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicusor pe 11 Iun 2012, 01:45
    habarnaveti

    grest tota am 54 ani si fac sex de 3\4 pe zi si nu ma satur ca trebuie obligatoriu sa am si amanta. cunos tainele tantrice

    3
    1

  • Ella pe 13 Mar 2012, 18:46
    Gresit!

    Prietenul meu are 35 de ani şi ar face sex in fiecare zi. :)

    4
    1

  • panaite aida pe 16 Dec 2011, 20:09
    gresit

    adevarul e ca romanii tinerii sau mai in varsta au chef mai mereu de sex nu numai odata pe saptamana:))))))))))))))))

    3
    1

  • Filup pe 15 Dec 2011, 20:52
    ...

    Cum postez itrebari stiu ca e o intrebare stupida dar sunt de 1 ora pe site

    1
    2

  • andra pe 5 Dec 2011, 22:59
    foarte adevarat

    sunt complet de acord cu prima categorie...ei, sunt foarte dornici de sex, oricand si cu oricine......

    3
    2

  • M.Geta pe 4 Dec 2011, 16:26
    nui asa

    sotul meu are 43 de ani , si ar face sex aproape in fiecare zi:D

    5
    1

  • bogdana pe 2 Dec 2011, 09:44
    GRESIT

    LA 35 DE ANI SA FACA SEX DOAR O DATA PE SAPTAMANA ? CE FEL DE ARTICOL ESTE ACESTA ? CINE L-A SCRIS ?

    8
    1

  • astovdimitri pe 2 Dec 2011, 08:32
    EU SI STAPANA

    NOI SUNTEM LA VARSTA IN CARE EA, NEVASTA, E STAPANA!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod