Ce preferă 82% dintre bărbaţi în locul unei partide de sex oral?

Dacă în postarea trecută îţi povesteam de ce e sexul oral o obsesie penru bărbaţi, iată că după câteva "săpături" am dat peste un studiu care m-a intrigat. Se pare că 82% dintre

Dacă în postarea trecută îţi povesteam de ce e sexul oral o obsesie penru bărbaţi, iată că după câteva "săpături" am dat peste un studiu care m-a intrigat. Se pare că 82% dintre bărbaţi au o obsesie şi mai mare. Aceştia ar renunţa la o partidă de sex oral în favoarea unui "handjob", adică să fie stimulaţi doar cu mâna de către parteneră. Potrivit celebrilor sexologi, Dan şi Jennifer, fondatori ai askdanandjennifer.com, bărbaţii nu prea fac cunoscută această dorinţă a lor pentru că majoritatea femeilor nu ştiu cum să-şi stimuleze corect iubitul folosindu-şi doar mâinile.

În fond, noi nu suntem posesoare de penis şi nici nu putem concura cu anii de experienţă pe care partenerii noştri îi au masturbându-se. E absurd să crezi că de prima dată îi poţi atinge penisul exact aşa cum îşi doreşte, exact aşa cum o face el.

În cazul în care iubitul tău nu obişnuieşte să-ţi ceară sau să-ţi dea de înţeles că vrea să-l masturbezi, sau când o faci, el te întrerupe la scurt timp, înseamnă că nu e foarte încântat de cum îi atingi zona intimă.


Dacă într-adevăr 82% dintre bărbaţi ar da sexul oral pe un "handjob", ar fi cazul să nu mai subestimăm această practică şi să-i acordăm atenţia cuvenită. Iată de ce trebuie să ţii cont când îl stimulezi pe iubitul tău doar cu mâinile:


Atitudinea cu care o faci e cea mai importantă. Adesea, femeile se grăbesc să sară peste această etapă. Acordă maximă atenţie penisului său!

Foloseşte un lubrifiant, iar dacă nu ai unul la îndemână apelează la salivă, care nu te lasă niciodată la greu.

Începe prin a simţi cu palmele şi degetele cât de erect e iubitul tău. Ademeneşte-l cu mişcări lente de-a lungul penisului, până când îi atingi testiculele. După care urcă cu degetele până la capul penisului şi coboară din nou.

Mişcarea de bază ar trebui să fie de sus în jos, într-un ritm  şi cu o strângere constante, fără să te opreşti "pe drum"! Dacă faci o pauză la jumătatea penisului doar pentru a-l apuca mai bine, îi tai din plăcere şi îi întârzii orgasmul.

Pentru ca stimularea să fie mai intensă nu ezita să-ţi foloseşti ambele mâini. Împreunează degetele şi ţine-i penisul între palme. Mişcă-ţi mâinile în sus şi-n jos, iar el sigur va aprecia atingerea viguroasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod