Ce filme îţi trezesc cheful de sex? Channing Tatum, excitat de "The Notebook"

Povestea de dragoste dintre băiatul sărac (Ryan Gosling) şi fata bogată (Rachel McAdams) au adus lacrimi în ochii a milioane de romantici. "The Notebook" (2004) se numără printre cele mai

Povestea de dragoste dintre băiatul sărac (Ryan Gosling) şi fata bogată (Rachel McAdams) au adus lacrimi în ochii a milioane de romantici. "The Notebook" (2004) se numără printre cele mai romantice filme din istoria cinematografiei. Printre fanii peliculei se numără şi unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Channing Tatum.

Starul în vârstă de 34 de ani a mărturisit într-un interviu pentru revista ELLE că face dragoste cu soţia lui de fiecare dată când urmăreşte acest film, care se regăseşte pe lista favoritelor cuplului.

"Nu ştiu dacă avem un film care să ne trezească cheful de sex, însă ajungem să ne iubim de fiecare dată după ce ne uităm la The Notebook. Jenna plânge de fiecare dată, mă ia în braţe şi mă pune să-i promit că vom muri împreună", a povestit Channing.

Actorul este căsătorit cu Jenna Dewan Tatum din 2009 şi au împreună o fetiţă. Channing a mai povestit că în timpul sarcinii cei doi s-au bucurat de numeroase momente fierbinţi. "Hormonii femeilor o iau razna în timpul sarcinii, aşa că am avut parte de multa acţiune în aceasta perioada.

O făceam şi de patru ori pe săptămână. A fost o etapă interesantă", mai declara Tatum.

Starul din "22 Jump Street" a mai mărturisit şi că obişnuieşte să stea dezbrăcat prin casă. "Am o terasă tare frumoasă şi o curte cu piscină. Odată ce m-am descălţat scap repede de toate hainele. Îmi place să stau gol prin casă când sunt doar eu cu Jenna".

Uneori, e nevoie de puţină inspiraţie pentru a începe o noapte fierbinte. Poţi petrece cinci minute vizionând o scenă fierbinte de sex sau citind câteva pagini cu conţinut erotic.

Ţie ce îţi trezeşte cheful de sex?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod