Cât de mult te iubesc în funcţie de cum fac sex

Unii bărbaţi mimează dragostea într-o relaţie. Scopul? Câteva partide bune de sex. Ceea ce înseamnă că poţi ajunge în pat cu un tip, crezând că aveţi o relaţie serioasă, pe când el nu se implică decât sexual... Şi cum sexul e miza lui, tot sexul îl va da de gol că nu te iubeşte!

Unii bărbaţi mimează dragostea într-o relaţie. Scopul? Câteva partide bune de sex. Ceea ce înseamnă că poţi ajunge în pat cu un tip, crezând că aveţi o relaţie serioasă, pe când el nu se implică decât sexual... Şi cum sexul e miza lui, tot sexul îl va da de gol că nu te iubeşte, ci doar te foloseşte!

Se uită la sânii tăi, nu în ochii tăi

Orice bărbat îndrăgostit îşi priveşte iubita în ochi atunci când împarte cu ea un moment de maximă intimitate. Dacă ochii lui colindă peste formele tale, e bine... Înseamnă că este foarte atras de tine. Totuşi, ar trebui ca privirea lui să o întâlnească pe a ta într-un moment de pasiune. Fără contact vizual nu putem vorbi de unul emoţional, nu-i aşa?

Te atinge în zonele erogene, în loc să-ţi mângâie trupul

Un bărbat care iubeşte este îndrăgotit de tot trupul partenerei şi caută să-l răsfeţe cu atingeri tandre. Aşa că nu e semn bun dacă îţi atinge direct doar zonele erogene.

Îţi spune că te iubeşte doar în timpul sexului


Cum să-l crezi că ţine cu adevărat la tine, dacă simte nevoia să ţi-o spună doar când este excitat? În timpul sexului corpul ne este invadat de oxitocină, hormon care ne face să ne simţim mai ataşaţi unul de celălalt. Efectul dispare... până la următoarea partidă. Cam aşa s-ar explica de ce dragostea lui pentru tine se manifestă doar în timp ce faceţi sex.

Îţi cere favoruri sexuale şi se supără când nu i le oferi

În cazul în care sexul este principalul motiv pentru care stă cu tine e firesc să se supere şi să se distanţeze când îi negi o plăcere. Iar când îi reproşezi atitudinea "de copil" el serveşte clasica scuză că bărbaţii pun mult accent pe sex şi ar trebui să-l înţelegi. Nu-i deloc aşa. Un bărbat care te iubeşte nu te-ar constrânge să faci ceva anume în plan sexual.

Gesturile lui tandre sunt urmate de invitaţii sexuale


Orice bărbat ştie că drumul către patul unei femei trebuie pavat cu multe gesturi romantice. Aşa că fii atentă: gesturile lui drăgăstoase vin chiar înainte să-ţi facă o propunere sexuală? Un bărbat care iubeşte va fi mereu tandru şi atent. Faptul că iubitul tău te sărută şi te îmbrăţişează doar în contexte sexuale, semnifică un interes clar din partea lui...

Foloseşte sexul ca metodă de împăcare


Ok, sexul de împăcare este intens şi restabileşte armonia pe moment. Dar atunci când iubeşti cu adevărat îţi doreşti să lămureşti problemele pe care le ai cu cel de lângă tine. Faptul că tu vrei să discutaţi despre relaţia voastră, iar el te îmbie la sex înseamnă că pe asta pune el accentul în relaţia cu tine. În orice caz, graba de a face sex şi de a ignora problemele nu simbolizează o dragoste matură.

Refuză să mai comunice cu tine, dacă îl refuzi în pat

Un bărbat orgolios, care se iubeşte în primul rând pe sine va considera orice refuz o jignire. Aşa că va reacţiona pe măsură. Un bărbat îndrăgostit ştie să respecte refuzul partenerei de a face sex, fără să facă o tragedie din asta.

Se răsteşte la tine în timpul sexului

Tipul acesta nu numai că nu ştie ce e iubirea, dar îi lipseşte şi bunul simţ. Dacă s-a răstit la tine în timpul sexului, înseamnă că pune mai mult preţ pe plăcerea lui, decât pe sentimentele tale într-un moment atât de intim. E normal să ridici tonul când eşti supărat sau nervos, dar dacă o faci ca să deţii controlul în pat e dovadă clară de egoism.
  
Te şantajează emoţional ca să faci ce vrea el în pat

Dacă te-ar iubi, fii sigură nu te-ar critica şi compara cu alte femei. Este pueril să-ţi atragă atenţia că alte femei fac sex oral într-un anume fel sau fac sex anal! Când iubeşti, acest sentiment nu oscilează în funcţie de prestaţia în pat.

Vrea să încercaţi mereu chestii noi în pat

Iubitul tău îţi lasă impresia că plăcerea lui depinde de ce faceţi, nu de simplul fapt că sunteţi împreună? În cazul în care vrea să condimenteze fiecare partidă de sex, acest bărbat e pus pe experimentat, iar iubirea nu are loc în planurile lui.

Se retrage imediat după ce are orgasm

Înainte de sex bărbaţii caută satisfacţia, iar cei care nu-şi iubesc partenera se retrag imediat ce au obţinut-o. Ştim deja că mai toţi bărbaţii adorm după ce ejaculează. După orgasm, corpul unui bărbat este străbătut de prolactină, un hormon care induce somnolenţa. Faptul că se întoarce cu spatele şi adoarme, fără să te mai atingă, n-are însă scuze biologice..
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • victoria pe 16 Sep 2011, 13:57
  ...

  Bogdane,eu iti dau dreptate

  8
  1

 • eu pe 16 Sep 2011, 09:12
  bogdane

  Bogdane multumesc, m-am amuzat copios citind comentariile tale.Acum fara suparare, da` chiar n-ai inteles nimic. In articol nu sunt negate variantele tale(caci nici nu se aduce vorba despre ele), e vorba despre cum sa isi citeasca o femeie iubitul la inceputul unei relatii, sau daca nu la inceput, oricum cand ea este inca proaspata iar partenera inca nu stie prea bine cum sa il citeasca necunoscandu-l suficient de bine, acest articol vine in ajutorul imbunatatirii "metodelor ei de citire". Ca dupa 20 de ani e plictiseala si oamenii mai vor si un sex anal si un sex in ureche, unul la subrat si eu mai stiu ce, asta e altceva, de acord, dar nu face subiectul acestui articol! Tu cand faci sex cu o fata si sustii ca o iubesti , nu te uiti in ochii ei ...ea te intreaba de ce, tu te scuzi spunadu-i ca e ca si cand s-ar uita cineva la tine si nu ai putea sa te pisi? si ea ar trebui sa te mai si inteleaga....Doamnee, ma rog poate ca asa functionezi tu, oi fi mai special, slava cerului ca nu toti sunt asa! In fine, nu te contrazic, ai si tu dreptatea ta, dar repet, nu face subiectul articolului, la tine e asa un fel de "unde dai si unde crapa". E ca si cum eu ti-as spune eu ca iarba verde e frumoasa si tu ai veni sa-mi spui; pai proasto iarna se mananca fan ! Acum tu esti mai experimentat in ale sexului, observ , da fii baiat bun si intelege ca aici e vorba de dorinta de a avea o relatie serioasa (dar nu de a nu face sex, doamne fereste) si de a observa daca dorinta partenerului e reciproca in functie comportamentul lui sexual, dupa ce se lamureste treaba si treaba e buna, sigur ca oamenii se pot intinde pe mai multe lectii la capitolu` sex. Dar asa-i cu dragostea, te temi sa oferi totu din prima vrei sa te asiguri ca exista reciprocitate, da` nu mai explic ca am impresia ca vorbesc cu un copil fraged si banuiesc ca nu e cazu, am incredere ca daca te fortezi un pic ai putea sa prinzi si tu ideea.

  9
  3

 • Bogdan_Buc pe 16 Sep 2011, 08:52
  trist

  Irimia Natalia ... imi pare rau ... dar ar fi bine ca inainte de a scrie un articol sa vorbest si tu cu un barbat-doi, prieteni, amici, colegi de redactie. Sa vezi ce spun si ei ... Fara gluma.

  14
  3

 • eu pe 16 Sep 2011, 08:50
  bogdane

  N-ai inteles nimic, nu iti mai bate capu`.

  0
  6

 • Bogdan_Buc pe 16 Sep 2011, 08:47
  Fals

  Subiectul : Îţi cere favoruri sexuale şi se supără când nu i le oferi ... este gresit. Aici ar trebui sa introduc o nuantza. Daca este vorba de favoruri sexuale mai deosebite (bdsm, fetosh, swing sau ana.l in cazul in care acest gen de penetrare te derajneaza), esti indreptatita ca femeie sa te gandesti ca nu te mai iubeste ca la inceput. Daca insa cere doar sex normal la o frecventa normala, naturala, obisnuita pentru doi oameni sanatosi, asta nu inseamna CA ITI CERE CEVA, ci pur si simplu considera ca si tu esti o femeie normala, sanatoasa, si care ar trebui sa ai "nevoi" in aceasta privinta de om normal asa cum este si el. Este drept ca statistic, dorinta de sex naturala este mai mare (si mai deasa) in cazul barbatilor, insa NU CU MULT!. Deci nu mai priviti sexul ca o "plata" pt amabilitatea barbatului, facand asa nu veti reusi decat sa va frustrati de un lucru pe cat de normal, pe atat de sanatos si placut. Si nu mai trageti concluzii gresite cum ca daca va doreste un barbat, inseamna ca nu va iubeste. Asta cu atat mai mult cu cat gradul de iubire este variabil, un barbat poate sa isi dea si viata pt iubita lui, pe cand altul considera ca a ii cumpara un telefon mobil nou este un gest de iubire suficient. Adica si cu iubirea asta ... nu este doar alb si negru, ci o gama extinsa de griuri. Incercati sa fiti realiste, dammit!!!

  9
  4

 • Bogdan_Buc pe 16 Sep 2011, 08:35
  Fals

  Subiectul : Vrea să încercaţi mereu chestii noi în pat ... este gresit.Ce legatura are experimentatul in pat cu ideea ca nu te-ar iubi. Ba din contra, daca dupa ani de stat impreuna, vrea sa experimentati lucruri noi, inseamna ca inca te vrea si te vrea PE TINE , nu isi implineste fanteziile cu alta. Plus ca dupa ani, intervine plictisul ... aceeiasi sani, acelasi fund, aceeasi fatza ... acelasi penis ... deci suntchiar necesare experimentele noi in pat pt a se mentine pasiunea sexual-erotica.

  17
  2

 • Bogdan_Buc pe 16 Sep 2011, 08:32
  fals

  Subiectul : Se retrage imediat după ce are orgasm ... este gresit.. Faptul ca adoarme ARE motive biologice!!! Odata cu eliberarea hormonala si de neurotransmitatori, senzatia este de "lucru finalizat" , nu tine de vointa ci de chimia din creier. Ca sa intelegeti mai bine, este ca si cum dupa o masa copioasa, simtiti nevoia de a va odihnii. Iar sexul este mult mai "satisfacator" decat o masa. Deci faptul ca el adoarme e este evident datorat unor schimbari de stare mentala din motive biologice, ca doar nu credeti ca suntem toti niste somnorosi cronici. nu? Ar fi trebuit sa va puna pe ganduri faptul ca TOTI trec intr-o stare de somnolenta ... si nu se apuca ... unul de dormit, altul de pictat, altul de mesterit la masina, etc. Fiind un comportament sistematic, are, evident, caue biologice. !

  11
  3

 • Bogdan_Buc pe 16 Sep 2011, 08:25
  Fals

  Subiectul : Se uită la sânii tăi, nu în ochii tăi ... este gresit. Eu stiu ca aceasta concluzie provine din extrapolarea comportamentului de evitare a privirii cand cineva minte. Din pacate la sex nu este valabil acest lucru deoarece mecanismul de excitare al barbatului seamana mai mult cu ... a face pipii ... ca sa fac o comparatie , deci ati vazut ca nu prea puteti face pipii cand se uita cineva la voi, sau macar ati prefera sa nu se uite.

  16
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod