8 secrete sexuale ale barbatilor

Barbatii vorbesc mult despre sex (cel putin cu femeile), si mai putin despre problemele si emotiile lor. Se straduiesc sa tina departe de noi detalii ale sexualitatii lor.
Barbatii vorbesc mult despre sex (cel putin cu femeile), si mai putin despre problemele si emotiile lor. Se straduiesc sa tina departe de noi detalii ale sexualitatii lor. Chiar si atunci cand ajungi sa cunosti foarte bine un barbat, dupa ani de convietuire, sa nu te mire daca vei avea surprize, in ceea ce priveste sexualitatea lui.

Secretul 1: Se tem de prima noapte


Desi pare greu de crezut, barbatii se tem mai mult de prima noapte de amor cu o partenera noua, decat ne temem noi, intr-o situatie identica. Problema devine si mai acuta pentru ei, daca sunt implicati afectiv fata de respectiva femeie.
Se tem de esec, se tem ca nu vor face fata asteptarilor: “Daca nu ma ridic la asteptarile ei, daca nu o pot satisface, daca raman in pana?”. Si pentru o femeie prima noapte este destul de stresanta, dar daca te consoleaza acest aspect, poti sa fii sigura ca pentru el este chiar mai dificil decat este pentru tine.
 

Secretul 2: Si ei se prefac

 
Pregateste-te pentru un soc! Afla ca si barbati se prefac, si ei pot mima un orgasm. “Este mult mai usor decat gandesc femeile. Si noi ne putem preface si nu cred ca cineva sa-si dea seama!”, afirma Claudiu, un tanar de 26 de ani.

Marian Vornicu, medic specialist sexolog explica: „Barbatii se pot preface din mai multe motive, dar cel mai comun este faptul ca aleg un final mimat ca sa mascheze o iminenta nereusita!”
 

Secretul 3: Nu le plac jucariile

 
Accepta jucariile sexuale, atata vreme cat rolul de maestru ii revine exclusiv lui. Micile accesorii  care ii pot arata ca tu, femeia lui, te poti descurca si fara el, il enerveaza. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca undeva, in capul lui, exista un aparat de masurare a placerii, si este foarte afectat de gandul ca jucariile pot face o treaba mai buna decat face el.
'
“Barbatii nu suporta concurenta. Este o lege a firii, face parte din codul genetic. Pot face fata unui concurent in carne si oase, dar este ucigatoare ideea unei concurent din plastic”, comenteaza medicul sexolog Marian Vornicu.
 

Secretul 4: Schimbari de ritm

 
Daca femeile sunt cele care prefera ritmul lent, tocmai pentru ca sunt mult mai sensibile decat barbatii, acestia sunt foarte interesati de schimbarile se ritm. Mai ales daca acestea se petrec cand si cum ii plac lui!
Regula lor este “ma opresc, si o iau de la capat, in alta pozitie, cu alta intensitate si in alt ritm”.
De notat este faptul ca de cele mai multe ori barbatii cred ca aceste schimbari bruste de ritm sunt ceea ce place femeilor, ceva ce ele isi doresc.
 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabrielaa17 pe 14 Iul 2009, 13:16
    super misto articolul!:))

    am ras in hohote : " este ucigatoare ideea unei concurent din plastic” :)) amuzant articol..mi-a placut..

    0
    0

  • X-Tina pe 28 Mai 2009, 00:04
    barbatii!!!!)))

    artikolul e bun.....kir amuzant...))))deoarece inka o data ne demonstram noua femeilor k sintem muuuult mai curajoase si inteligente.....iar ei....pffff...niste bieti catelusi asteptind "cite ceva bun" sa le vina din treacat!)))))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod