7 motive ca să faci sex mai des. Beneficiile pe care ţi le oferă


Te scapă de kilogramele în plus
Acţiunea din dormitor lasă urme vizibile pe trupul tău. Dacă sala de fitness nu este pe placul tău, mută programul de antrenament în dormitor. Şi nu e musai să fie în pat. Experimentează poziţii care să-ţi lucreze întreaga musculatură, de cel puţin trei ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. În plus, iubitul tău se va declara satisfăcut.

Te ajută să dormi mai bine
Insomnii? Uită de pastile sau ceaiuri. Câteva minute plăcute petrecute cu iubitul tău te vor ajuta să dormi ca un prunc. Potrivit specialiştilor, nivelul de oxitocină creşte după o partidă de sex, iar această schimbare relaxează şi dă somnolenţă.

Îmbunătăţeşte fertilitatea
O viaţă sexuală activă îmbunătăţeşte fertilitatea femeilor şi circulaţia hormonilor. Dacă nu îţi doreşti însă să devii mamă, foloşte metode de contracepţie. Dar, în cazul în care consideri că a venit timpul pentru un copil, fă dragoste mai des.

Adio, dureri de cap!
Sexul îţi ia durerile cu mâna şi multe studii au dovedit-o. Acest efect apare datorită creşterii nivelului oxitocinei şi al endorfinelor, care acţionează ca analgezice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod