6 lucruri care îţi arată că sunteţi compatibili sexual

O experienţă sexuală satisfăcătoare poate fi insuficientă pentru a confirma cu adevărat compatibilitatea sexuală. Află care sunt cele mai importante 6 lucruri care îţi arată că sunteţi compatibili sexual cu adevărat, pe termen mediu şi lung.
O experienţă sexuală satisfăcătoare poate fi insuficientă pentru a confirma cu adevărat compatibilitatea sexuală. Află care sunt cele mai importante 6 lucruri care îţi arată că sunteţi compatibili sexual cu adevărat, pe termen mediu şi lung.

Atracția inițială joacă un rol foarte important în compatibilitatea sexuală, la fel ca și diferențele dintre personalitatea ta și a partenerului. Există însă unele semne în dormitor care îți arată dacă ai de-a face cu o compatibilitate reală sau unele diferențe majore sunt pur și simplu ascunse de entuziasmul de moment.

Ajungi la orgasm fără eforturi prea mari

Orgasmul nu este o condiție necesară pentru prima partidă sexuală, dar după ce tu și partenerul încercați de mai multe ori, ar fi bine să ajungi la orgasm fără eforturi prea mari.

Dă-i sanse partenerului de a se obișnui cu sexualitatea ta, dar atunci când lucrurile merg la fel de prost după câteva luni și ajungi la orgasm doar cu mult efort din partea partenerului, compatibilitatea sexuală nu este prea bună.

Ai același ritm sexual cu partenerul

Chiar dacă accepți faptul că bărbații se grăbesc să sara peste preludiu, ritmul din timpul partidelor sexuale este important. Atunci când ajungi la orgasm de fiecare dată, acest detaliu poate fi nesemnificativ, dar când fiecare are un ritm propriu și sincronizarea este rară, compatibilitatea nu este deloc bună.

Libidoul crescut vă afectează în aceeași perioadă a zilei

În primele luni ale unei relații, fiecare partener face anumite compromisuri pe care nu le poate susține cu adevărat pe termen lung. Dacă tu vrei să faci sex doar noaptea, iar el preferă diminețile când tu vrei doar să dormi, lucrurile se pot complica pe termen lung. Asigură-te că, dacă unul dintre voi face un astfel de compromis, toate celelalte condiții ale compatibilității sunt respectate. Dacă totul este în regulă, compatibilitatea se poate extinde cu succes și pe termen mediu și lung.

Nu sunt necesare instrucțiuni detaliate în dormitor

Un lucru și mai neplăcut decât a-i oferi instrucțiuni partenerului în pat este repetarea lor, pentru că... le-a uitat. Dacă partenerul are nevoie de instrucțiuni detaliate sau monitorizare continuă pentru a te ajuta să ajungi la orgasm, poate exista o incompatibilitate majoră. Atunci când lucrurile se îmbunătățesc însă rapid, compatibilitatea poate fi obținută, chiar dacă nu a fost prezentă de la început.

Nu aveți preferințe complet diferite pentru sex și momentele de după

Dacă tu preferi să faci sex cu lumina aprinsă sau chiar la lumina zilei, iar el este adeptul întunericului, situația poate deveni un obstacol important pentru compatibilitatea sexuală.

Fiecare partener are așteptări pentru momentele de după orgasm, iar dezamăgirea poate crea de multe ori probleme. Cea mai mare problemă apare atunci când unul dintre parteneri vrea neapărat să stea într-o îmbrățișare, iar celalalt vrea mai multă distanță.

Aveți o atitudine similară față de experiențele noi

Pe termen lung, elementul cheie al compatibilității în dormitor ține de atitudinea față de experiențele noi. Rutina sexuală afectează orice cuplu în care viața sexuală stagnează, astfel că este important să știi cât mai repede care este părerea partenerului cu privire la jucării sexuale, la poziții noi sau la alte jocuri care pot deveni picanterii necesare mai târziu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Leo pe 16 Iun 2014, 23:49
    Tianli Alb

    Tratament cu tianli alb !

    0
    0

  • ADELA pe 19 Dec 2012, 17:44
    Sotul meu ajunge la orgasm doar in 5 min...

    ce putem face?unde ar fi problema?

    27
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod