5 semne care îţi demonstrează că iubitul tău este obsedat sexual sau psihopat

O să fiu sinceră încă de la început şi o să recunosc că nu există foarte mulţi obsedaţi sexual în România, însă, chiar şi aşa, treubie să fim mereu cu ochii în patru. Iar în

O să fiu sinceră încă de la început şi o să recunosc că nu există foarte mulţi obsedaţi sexual în România, însă, chiar şi aşa, treubie să fim mereu cu ochii în patru.

Iar în cazul în care ai ghinionul să dai peste un astfel de bărbat, este bine să ştii cu ce fel de persoană ai de-a face. Cu toate că ai putea să te îndrăgosteşti de el, deoarece este foarte chipeş şi cu mult bun simţ, bărbatul care este obsedat sexual sau psihopat mai mult te va răni.

Iată mai jos 5 semne care îţi demonstrează faptul că iubitul tău este obsedat sexual sau psihopat:

1.

Este narcisist şi arată bine

Psihopaţii sunt, de cele mai multe ori, narcisişti. Dacă iubitul tău este foarte mândru de sine şi foarte egoist, nu este un lucru bun.

Dacă este narcisist înseamnă că, totuşi, arată bine. Nu toţi bărbaţii frumoşi sunt psihopaţi, dar majoritatea au astfel de probleme.

2. Minte des şi manipulează

Nu trebuie să fim ipocriţi, cu toţii minţim mai mult sau mai puţin. Însă, psihopaţii fac din acest lucru o obişnuinţă.

Astfel de bărbaţi îşi calculează foarte bine fiecare pas pe care urmează să-l facă.

De cele mai multe ori încearcă să te manipuleze prin cele mai sinistre modalităţi posibile.

3. Este iresponsabil

Psihopaţii sunt iresponsabili din toate punctele de vedere, inclusiv cel financiar sau cel emoţional. De cele mai multe ori lasă problemele neterminate şi spun că nu îi interesează absolut nimic.

4. Dispoziţia lui depinde de partidele sexuale

Dacă iubitul tău este agresiv sau respingător când nu faceţi sex, iar atunci când întreţineţi relaţii sexuale este foarte tandru şi romantic, are o problemă.

Acesta este un semn că ar putea fi obsedat sexual.

5. Pare întotdeauna nesatisfăcut sexual

Cu toate că faceţi sex destul de des, el vrea tot mai mult şi pare întotdeauna nesatisfăcut? Şi acest lucru ar trebui să-şi dea de gândit şi să te întrebi dacă nu cumva ai un iubit obsedat sexual.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod