5 paşi ca să fii sexy în ochii bărbaţilor, chiar dacă n-ai silueta perfectă

Femeile atrăgătoare nu sunt cele de pe podiumuri, nu sunt nici măcar cele care zâmbesc imaculat în pictorialele revistelor. Femeile atrăgătoare sunt femei obişnuite! Am cunoscut de-a lungul

Femeile atrăgătoare nu sunt cele de pe podiumuri, nu sunt nici măcar cele care zâmbesc imaculat în pictorialele revistelor. Femeile atrăgătoare sunt femei obişnuite! Am cunoscut de-a lungul timpului femei banale ca înfăţişare, cel mult drăguţe, dar care îl aveau pe acel vino-ncoace şi, drept urmare, erau mereu curtate de bărbaţi! Acele femei n-aveau dimensiunile perfecte, nu se încadrau în standardele superficiale de frumuseţe, adică sâni mari, abdomen plat şi posterior bombat, dar, cumva, reuşeau să radieze şi să atragă atenţia tuturor persoanelor de sex opus.

Şi tu poţi fii o bombă sexy în ochii bărbaţilor, chiar dacă n-ai silueta perfectă, dar trebuie să urmezi cei 5 paşi de mai jos începând de azi!

1.  Nu porni la drum cu un complex de inferioritate!

Când treci pe lângă un bărbat atrăgător, nu băga capul în pământ, la gândul că nu te va observa.

Priveşte-l cu interes! Nu-ţi refuza lucrurile palpitante ale vieţii, pe motiv că ai câteva kilograme în plus, de exemplu.

2. Nu mai presupune că ştii ce gândesc alţi barbaţi despre tine!

De ce să nu flirtezi cu colegul de muncă şi să crezi automat că el n-are cum să fie atras de tine?

3. Cum te vezi tu, aşa te văd şi ceilalţi: uită-te mai atent în oglindă şi schimbă percepţia negativă despre tine.

Atâta vreme cât alegi să-ţi bagi în seamă doar defectele şi să dramatizezi, fii sigură că şi ceilalţi te vor percepe negativ.

Ca să fii sexy în ochii bărbaţilor, trebuie să începi să te vezi, întâi tu, într-o lumină favorabilă!

4. Pune-ţi în evidenţă atuurile!

Odată ce ţi-ai descoperit calităţile, nu ezita să le pui în valoare. Dacă ai picioare lungi, poartă fuste scurte, dacă ai un decolteu frumos, arată-l mai des. Ţine cont de faptul că bărbaţii sunt atenţi şi la alte lucruri. Potrivit unui studiu, aspectul fizic pe care bărbaţii îl observă prima dată la o femeie este părul, nicidecum sânii sau posteriorul! Aşa că îngrijeşte-ţi podoaba capilară.

Un păr cu aspect sănătos, radiant, te face să pari mult mai sexy în ochii bărbaţilor, indiferent ce siluetă ai!

5. Acceptă toate complimentele

Dacă cineva îţi face un compliment, fie că e o prietenă sau un bărbat de care te simţi atrasă, primeşte-l cu inima deschisă, lasă-l să-ţi facă ziua mai frumoasă, fără să te întrebi, în mod inutil, oare cât de sinceră a fost persoana respectivă.

Apreciază-te pentru cine eşti şi lasă-i şi pe ceilalţi să o facă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod