4 semne că eşti dependentă de iubitul tău şi îl sufoci

Nu ai chef de nimic când partenerul este plecat şi îi trimiţi mesaje din oră în oră pentru că te plictiseşti? Învaţă să fii independentă! Nu ai de ce să te plictiseşti sau să

Nu ai chef de nimic când partenerul este plecat şi îi trimiţi mesaje din oră în oră pentru că te plictiseşti? Învaţă să fii independentă!

Young romantic couple

Nu ai de ce să te plictiseşti sau să te simţi deprimată atunci când iubitul tău este plecat din oraş pentru câteva zile. În loc să stai posomorâtă şi să nu faci nimic, aşteptându-l pe el, nu ar fi mai bine să-ţi faci un program plin cu lucrurile care-ţi plac, cum ar fi o întâlnire cu o prietenă pe care nu ai vazut-o demult, o plimbare prin magazinele preferate sau parc.

Iată care sunt semnele că eşti dependentă de iubitul tău şi trebuie să faci ceva în această privinţă:

1. Eşti fără chef când nu e în preajmă şi nu te simţi bine singură
Încearcă să trăieşti viaţa independent de partenerul tău atunci când el este plecat, deoarece altfel nu vei face decât să stai suspendată şi nu te vei bucura deloc de viaţă. Momentele pe care le petreci cu tine însăţi nu trebuie să fie un chin sau o povară, de aceea încearcă să te bucuri făcând ceea ce-ţi place.

2. Faci doar ce vrea el, fără să ţii cont de ce îţi place ţie
Mergeţi unde vrea el, găteşti doar ce-i place lui şi vă uitaţi numai la filmele alese de el? Revino cu picioarele pe pământ, comunicând cu iubitul tău pentru a face şi ceea ce-ţi place ţie. Nu totul trebuie să se învârtă în jurul lui!

3. Îl contactezi pe telefon din 5 în 5 minute
Numeroasele aplicaţii pentru mobil care facilitează comunicarea te fac şi mai posesivă în încercarea de a-i acapara atenţia pe tot parcursul zilei. Învaţă să-ţi controlezi nevoia de a-l contacta la fiecare 5 minute şi comunicaţi doar atunci când este absolut nevoie în timpul programului de muncă!

4. Nu-i permiţi să iasă ocazional la întâlnire cu un prieten, fără ca tu să fii prezentă
Întâlnirile ocazionale cu anumiţi prieteni pot să fie mai plăcute dacă nu eşti cu partenerul mereu lângă tine. Deoarece discuţiile între fete sunt concentrare pe anumite subiecte, iar cele ale băieţilor pe cu totul alte subiecte este de preferat să vă bucuraţi amândoi şi de întâlniri separate cu anumiţi amici. Lasă-i libertatea de a se vedea cu un amic, iar tu întâlneşte-te cu prietena ta cea mai bună!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod