4 semne că ai găsit bărbatul perfect

Bărbaţii perfecţi sunt tot mai greu de găsit în zilele noastre, dar ştim foarte bine că toate femeile visează la un prinţ călare pe un cal alb. Mie îmi plac bărbaţii înalţi, colegei

Bărbaţii perfecţi sunt tot mai greu de găsit în zilele noastre, dar ştim foarte bine că toate femeile visează la un prinţ călare pe un cal alb.

Mie îmi plac bărbaţii înalţi, colegei mele îi plac bărbaţii care dansează bine, poate că ţie îţi plac bărbaţii care au ochii verzi, iar poate prietenei tale îi plac bărbaţii care au simţul umorului.

Cercetătorii din întreaga lume au încercat însă să afle care este exact bărbatul ideal în viziunea femeilor şi au scris o carte despre acest lucru.

Este înalt, deci este iubit

Specialiştii au analizat, în prima fază, anunţurile matrimoniale, iar concluzia lor a fost una clară: peste 80% din femei spun că îşi doresc bărbaţi de cel puţin 1,80 de metri, iar bărbaţii care scriu în anunţuri că sunt înalţi primesc mai multe cereri de la femei.

E clar, ne plac bărbaţii înalţi, cărora le dăm şi mai multă atenţie atunci când vine vorba de o relaţie de scurtă durată, bazată pe sex. Începe deja să se contureze portretul bărbatului perfect.

Dansul, un factor determinant

Chestionarele a doi psihologi au arătat că majoritatea femeilor adoră să facă sex cu bărbaţii care ştiau să se mişte foarte bine pe ringul de dans.

Îţi dai seama, să ai lângă tine la o petrecere un bărbat înalt, care ştie şi să danseze, le-ar da pe spate pe toate prietenele tale.

Simţul umorului este foarte important

Poate cel mai important factor pentru noi este simţul umorului. Cercetătile arată că femeile măritate cu glumeţi sunt mai mulţumite de căsniciile lor.

Treubie să recunoaştem, nouă ne plac bărbaţii glumeţi, masculilor le plac femeile care râd la glumele lor.

Berea le atrage pe femei

În ceea ce priveşte mâncarea şi băutura consumate de un mascul irezistibil, el trebuie să fie carnivor şi să bea bere.

Aşadar, bărbatul ideal trebuie să fie înalt, să ştie să danseze, să aibă simţul umorului, să mănânce cât mai multă carne şi să bea bere. Însă, trebuie să nu uiţi un aspect foarte important, bărbatul perfect nu este şi omul perfect, ci are şi anumite probleme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod