3 jucării erotice care te duc pe culmile plăcerii

Folosite în cuplu sau în momentele în care vrem să ne autosatisfacem, aceste produse promit orgasme explozive şi merită testate de oricine. Te ajută să-ţi descoperi trupul şi punctele

Folosite în cuplu sau în momentele în care vrem să ne autosatisfacem, aceste produse promit orgasme explozive şi merită testate de oricine.

Woman sleeping

Te ajută să-ţi descoperi trupul şi punctele erogene. Sunt necesare pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare şi merită să le asiguri un sertar pentru a-ţi fi mereu la îndemână în dormitor. Iată câteva dintre jucăriile de pe piaţă care merită încercate, deoarece te vor conduce pe culmile plăcerii:

 

waterproof-mini-finger-vibrator-1_700_700

1. Mini vibrator pentru deget

Este un dispozitiv mic pentru stimulare clitoridiană dotat cu o singură treaptă de viteză.

Îl poţi cumpăra de AICI.

 

882500n9404-fetish_fantasy_vibrating_mini_pussy_pump-2

2. Mini pompă vibratoare pentru vagin

Are o ventuză moale în formă de inimă care se aşază în zona intimă şi prin acţiunea de aspirare pe care o activezi singură vei ajunge în al nouălea cer. Acţiunea puternică de aspirare păstrează cupa fixată în timp ce stimulatorii interni mici îţi tachinează clitorisul.

O poţi cumpăra de AICI.

 

p92fkknaoj

3. Stimulator clitoridian

Are o formă anatomică pentru o stimulare precisă şi irezistibilă. Vibraţiile sunt puternice, având cinci trepte, iar în plus nu vei fi deloc deranjată de zgomotul său deoarece este foarte silenţios.

Îl poţi cumpăra de AICI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod