13 trucuri sexuale ca să fie dependent de tine

Orice relaţie este, la început, mistuită de pasiune. Poţi prelungi atracţia magnetică dintre voi doi şi îi poţi lăsa impresia iubitului tău că este dependent de tine. Nu trebuie decât să-i stimulezi cele mai erogene organe: creierul şi penisul.
Orice relaţie este, la început, mistuită de pasiune. Poţi prelungi atracţia magnetică dintre voi doi şi îi poţi lăsa impresia iubitului tău că este dependent de tine. Nu trebuie decât să-i stimulezi cele mai erogene organe: creierul şi penisul. Fă-l să creadă că eşti o femeie cu un simţ erotic deosebit şi va simţi că eşti de neînlocuit în viaţa lui!

Iată 13 trucuri sexy, care îl fac să fie dependent de tine!

1. Uită-te cu el la filme pentru adulţi


Un studiu recent arată că 45% dintre cupluri se uită împreună la filme porno, în timp ce restul ori se uită separat, ori nu se uită deloc. Interesant este că studiul a reuşit să demonstreze că acele cupluri care privesc împreună scene erotice sunt mai sudate şi mai rezistente în timp. Vizionarea filmelor pentru adulţi este un afrodisiac, care creşte intimitatea dintre parteneri şi care promite să vă apropie în plan emoţional. Totul se datorează sentimentului de complicitate erotică.

2. Dormi îmbrăcată în lenjerie sexy


Deşi i se scurg ochii după alte femei, nu va simţi nevoia să fugă la alta, dacă acasă îl aşteaptă o femeie la fel de sexy. Sigur că e mai confortabil să-ţi pui pijamalele pe tine, seara când te culci. Sigur că el te iubeşte şi când porţi masca de castraveţi pe faţă. Dar se va simţi cel mai norocos bărbat, dacă vede că tu vrei să arăţi bine pentru el. Poţi alege pentru somn lenjerii fine, din mătase, care să acopere mai multă piele, cum ar fi modelele cu maiou şi pantalonaşi sau tip rochie, până la genunchi. În acest fel nu renunţi la confortul tău, iar el simte că doarme în fiecare noapte cu o tipă sexy.

3. Vorbeşte-i pe şleau


Un alt truc sexy este să te exprimi dezinhibat, nu neapărat obscen. Ideea e să vadă că spui lucrurilor pe nume. Dacă faci acest lucru, iubitul tău se va simţi la rândul lui liber să-ţi spună tot ce-i trece prin cap. Aşadar, fii sinceră şi directă, iar el se va simţi complet relaxat în preajma ta, indiferent că sunteţi în pat sau în alt context.

4. Ţipă de plăcere în timpul sexului


Da, aici te invit să faci apel la orgoliul masculin care este incomensurabil! Bărbaţii iau atâtea decizii din orgoliu, că ar fi păcat să nu înveţi cum să-i gâdili orgoliul, atunci când o merită. Aşa că ai liber la manifestări zgomotoase în pat. Fă-i complimente şi spune-i că te aduce în al nouălea cer. Ideea e să te axezi pe conexiunea dintre voi doi, nu pe comparaţia cu alţi tipi. Se va simţi ca un zeu al sexului şi va ţine cont de aprecierile tale.

5. Spune ce vrei, cum vrei, unde vrei


În timpul sexului bărbaţii se stresează adesea din cauza faptului că partenera de sex e prea pasivă, iar ei nu ştiu dacă fac bine ce fac. Şi dacă facem referire la punctul 4, aceasta e o mare lovitură în orgoliu. În plus, atâta ghicit şi aşteptat nu face decât să taie din spontaneitatea actului. Vei da o cu totul altă savoare sexului, dacă îi spui iubitului tău din capul locului ce îţi place şi ce nu. Spune-i că te incită când te domină sau că vrei să stai deasupra, iar el să rămână nemişcat. Fii clară şi dezvăluie-i detalii despre ce te face să strigi de plăcere. Prin simplul motiv că ştie ce are de făcut, iubitul tău va simţi că există o compatibilitate fantastică între voi şi nu va dori să schimbe nimic în plan sexual.

6. Trezeşte-l cu o surpriză


Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, aşa că o trezire senzuală, cum ar fi o partidă de sex oral, sigur îl va face să aibă zâmbetul pe buze întreaga zi. Iar tu eşti sigura căreia îi poate mulţumi! Cu siguranţă, se va gândi la tine toată ziua şi la cum te poate răsplăti seara.

7. Iartă-i (teoretic) "infidelităţile"


Este un truc greu de săvârşit, dar, crede-mă, este testat, şi merită efortul! Este testat faptul că toată lumea aleargă după ce nu poate avea. Dacă îi reproşezi iubitului tău că se uită la o femeie frumoasă pe stradă sau că l-a băgat în seamă o tipă pe Facebook, nu rezolvi nimic. Nu faci decât să-ţi înverşunezi iubitul, iar primul său instinct va fi acela să evadeze. Dacă vrei să te aprecieze şi să caute tot timpul să fie cu tine, acordă-i toată libertatea din lume. Crede-mă, nici nu va şti ce să facă cu ea! Va fi cu tine pentru că asta îşi doreşte, nu pentru că-l obligi tu. Şi cum ştie că tu nu-l ţii cu forţa lângă tine, va fi mai predispus să rămână în preajma ta.

8. Fii mereu gata pentru sex


E normal să te înţeleagă când pur şi simplu nu ai chef de sex, dar dacă tu simţi nevoia mai mereu să-l refuzi, analizează bine ce simţi pentru iubitul tău. În orice caz, pentru orice bărbat e frustrant să fie refuzat în peste 50% dintre cazuri. Din nou, un prim instinct ar fi acela să caute recunoaştere în ochii altei femei. Aşa că dacă vrei să fie stimulat să-ţi ofere totul în plan sexual, arată-te interesată de ofertele lui, chiar dacă nu mergeţi până la capăt.

9. Masturbează-te în faţa lui


Scenele care îl excită cel mai repede şi intens sunt cele vizuale, lucru confirmat atât de sexologi, cât şi de neurologi! Aşa că un truc eficient cu care îi faci sângele să fiarbă este să-i arăţi ceva foarte sexy. Simte-te bine în pielea ta şi oferă-i un show vizual de neuitat, cum ar fi să te masturbezi în faţa lui. Plus că e o lecţie de sex foarte bună!

10. Trimite-i sms-uri sexy


Un bărbat căruia îi creşti pe nesimţite adrenalina, fii sigură că va fi dependent de tine. Din când în când (vezi să nu devină un obicei), fă-i o propunere sexuală fix atunci când se aşteaptă mai puţin. Trimite-i un sms sexy în timpul programului de muncă, dacă vrei să-i creşti pulsul. În plus, aşa creezi şi tensiune sexuală între voi doi, care în mod clar contribuie la dependenţa lui pentru tine.

11. Stai deasupra şi mişcă-te frenetic


Nu mulţi bărbaţi se bucură de o parteneră de sex dinamică, gata de acţiune. Dar tu îi poţi oferi iubitului tău ocazional exact ceea ce îşi doreşte. O partidă sălbatică de sex, în care pui accentul pe plăcerea ta şi iei frâiele în mâini.

12. Alternează sexul oral cu cel normal


Cu acest truc îi vei oferi iubitului tău o trataţie neaşteptată, care sigur se regăseşte în fanteziile lui. Când faceţi sex, opreşte-te subit şi fă-i puţin sex oral, după care schimbă poziţia de sex. Va rămâne mască şi va avea foarte repede orgasm.

13. Provoacă-l când sunteţi în public


Nu aştepta să ajungeţi acasă ca să pui mâna pe iubitul tău. Mulţi bărbaţi se simt neglijaţi, din cauză că partenera de cuplu nu-şi manifestă dorinţa. Aşa că ia-l prin suprindere pe iubitul tău şi atinge-l într-un mod mai intim sau şopteşte-i ceva incitant când sunteţi în public.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod