Sa vorbesti sau nu despre fanteziile tale?

Sa vorbim sau nu cu partenerul despre fanteziile noastre? Revistele si emisiunile de televiziune dezbat des aceasta problema. De fapt, nu exista reguli!

Unele persoane le vorbesc partenerilor despre fanteziile pe care le au doar pentru a-i excita. Altele, cred ca daca ar povesti despre ele ar fi gresit intelese de catre acestia.

De exemplu, daca sotul ii povesteste sotiei ca are fantezii cu secretara sa, care poseda niste sani imensi, partenera sa s-ar putea simti complexata. Daca o femeie ii povesteste sotului ca o exita tare mult barbatii de culoare, atunci acesta ar putea fi gelos cand ea se afla in apropirea unui barbat de culoare.

Aceste puncte de vedere (a vorbi sau a nu vorbi despre fanteziile tale) au fost indelung cercetate de sexologii si terapeutii de cuplu. S-a ajuns in final la concluzia ca nu este niciodata usor sa vorbim cu partenerii despre fanteziile noastre.

Unele persoane nu se simt bine sa vorbeasca despre visele erotice. Nu stiu ce va gandi partenerul despre ele sau daca acesta isi va pierde increderea in relatie. Ar fi bine ca in aceste cazuri sa se apeleze la sfaturile unui specialist.

Ce este o fantasma?
Cine are fantezii?
Liftul: gustul riscului!
Pornografia reduce fanteziile
Sexul in trei, un truc al barbatilor!
Sa trecem sau nu la atac?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod