Cine are fantezii?

Toata lumea! Iar pentru ca raspunsul sa fie cat mai exact, toti cei care au capacitatea de a visa. Mai exact, toti barbatii sunt constienti ca au fantezii. E mai putin adevarat in cazul femeilor. Ele se pot scandaliza cand li se spune ca au fantezii. Sexologii spun ca multe dintre ele se simte vinovate cand au astfel de vise.

A cui este vina? A unei educatii inhibate. Pentru aceste femei, sa aiba astfel de fantezii semnifica lipsa satisfactiei din relatia cu partenerul actual. Insatisfatia se reflecta in vise, iar cea care traieste aceste vise poate ajunge sa-si doresca sa-si paraseasca partenerul.

Dar fanteziile sunt naturale! Toti cei ce au capacitatea de a-si folosi imaginatia le pot avea. Problema este ca nu multi sunt constienti ca ele fac parte din imaginatia lor! De ce? Raspunsul este ca ele isi au radacinile in trecutul fiecarei persoane.

Sexologii te pot ajuta pentru a a-ti dezvolta imaginatia erotica (un alt cuvant ce poate caracteriza fanteziile).
In primul rand trebuie sa ti se para normal sa ai astfel de trairi. Apoi alege decorul fanteziei, climatul, personajele si actiunea. Poti varia la infinit modificand sau adaugand noi elemente.

Ce este o fantasma?
Sa vorbesti sau nu despre fanteziile tale?
Liftul: gustul riscului!
Pornografia reduce fanteziile
Sexul in trei, un truc al barbatilor!
Sa trecem sau nu la atac?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod