Surprinde-ti iubitul prin 10 moduri!

Unele persoane au o doza naturala de romantism cu care reusesc sa isi impresioneze partenerul de viata. Unii o au, dar nu reusesc sa o puna in practica, iar la unii lipseste...
Unele persoane au o doza naturala de romantism cu care reusesc sa isi impresioneze partenerul de viata. Unii o au, dar nu reusesc sa o puna in practica, iar la unii lipseste cu desavarsire. Indiferent de situatia in care te afli, trebuie sa stii ca pentru a avea o relatie ca la carte, trebuie sa iti faci partenerul fericit. Iata 10 pasi prin care iti poti surpinde jumatatea in fiecare zi, altfel.

1. Dupa o zi obositoare la birou, ofera-i iubitului tau un masaj. Uleiurile aromatice sunt perfecte pentru planul tau. Ajuta-l sa uite de stres si proiecte asa cum numai tu stii. Fii naturala, fa-l fericit!

2. Suprinde-l cu o lenjerie intima noua – ii place sa te admire in lenjerie intima? Ce mai astepti.
Da o fuga prin magazine si cumpara-ti o lenjerie sexy. Este tot ce iti trebuie cand ii deschizi usa seara. Si daca pentru tine s-ar putea sa nu fie atat de important, pentru el crede-ne ca este! Va aprecia cu siguranta efortul tau.

3. Ajuta-l sa se barbiereasca – Pregateste un CD cu muzica romantica si ajuta-l sa se barbiereasca. Fii atenta la miscari astfel incat sa nu il ranesti. Cu siguranta o sa iti ceara sa il ajuti si a doua oara.

4. Priveste-l – acordati-va timp si priviti-va unul pe celalalt fara sa va spune-ti nimic. Imbratiseaza-l si simte-i caldura corpului. Daca simti nevoia sa il saruti, fa-o!

5. Prefa-te ca ai nevoie de el – barbatilor le palce sa protejeze, mai ales in momentul in care simt ca femeilor le este teama.
Uitati-va impreuna la un film de groaza si prefa-te ca iti este frica. Arata-i cat de fericita esti ca este langa tine!

6. Ciupeste-l cand se asteapta mai putin – incearca asta cand sunteti numai voi doi. Barbatilor nu le place sa se joace in prezenta altor persoane. Daca se si gadila este si mai bine. Nu exagera insa, s-ar putea sa se intoarca roata!

7. Cumpara bilete la un meci de fotbal - cu siguranta este un fan infocat al unei echipe de fotbal. Ce ai de facut? Nimic mai simplu, cumpara doua bilete si insoteste-l pe stadion sa ii sustii echipa preferata. Tatoneaza bine terenul si ai grija sa nu isi fi cumparat deja bilete!

8. Pregateste-i o cina surpiza - ii plac cel mai mult pastele? Atunci paste sa fie.
Retete gasesti pe toate drumurile, timp sa ai sa le gatesti. Nu uita de sticla de vin rosu si de lumanari. In plus, roaga-l sa iti spuna sigur ora la care ajunge astfel incat sa nu il astepti cu mancarea rece. In ceea ce priveste desertul, lasa-l pe el sa se ocupe!

9. Un weekend, un picnic – Soare, aer curat ce poate fi mai frumos decat o iesire la iarba verde. Ocupa-te de cumparaturi, pregateste cosuletul si anunta-l ca astazi seviti pranzul in aer liber. Un parc sau o plaja pustie sunt cele mai bune idei!

10. Scrie-i un altfel de mesaj de dragoste – trezeste-te inainte lui si lasa-i un mesaj de dragoste pe perna, pe oglinda de la baie, in bucatarie pe frigider, si pe usa de la intrare.
Atentie, mesajele sa aiba continut diferit!.

Nu trebuie sa pui in practica ideile de mai sus, doar in momente speciale. Sunt lucururi simple, dar foarte importante care nu ar trebui sa lipsesca din nicio relatie de dragoste. Sunt lucruri care va vor face sa va simtiti bine in aceeasi masura. Important este sa le faci cu placere si pasiune. Va sti cu certitudine cat de mult il iubesti!
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sonia pe 1 Feb 2014, 15:59
    ziua indragostitilor

    cine imi poate spune cum sa mi surprind iubitul de ziua indragostitilor daca este departe.zilele astea este plecat din tara si mi as dorii sa ii demonstrez cat de mult imi lipseste si ca il iubesc.m am gandit sa ii fac o vizita surpriza dar nu imi pot permite.ce altceva asi putea sa fac?

    0
    0

  • naty pe 22 Feb 2013, 22:59
    What???

    "prefa-te ca ti-e frica la un film de groaza?" now honestly...are you fuckin' serious? :))))))))))))))) hai sa ne preface si ca sunt proaste, asa se va simti el inteligent god, ce sfaturi de kkt!

    2
    2

  • Alina pe 13 Iul 2012, 14:17
    Deoarece...

    Buna, Ella. Pentru ca unii barbati chiar o merita. Surprinzand-ul pe el, beneficiezi si tu de mai multa atentie si poate iti intoarce favorul. Acum obiceiurile difera de la relatie la relatie. Mie una imi place sa-mi surprind barbatul. Am citit un ghid foarte interesant, cum poate rezista un cuplu pana la adanci batraneti, pe sexshopintim.ro

    0
    0

  • ema pe 26 Sep 2011, 01:08
    heyy

    da, dar pe cate dintre voi barbatii vostrii de ii prea slavitii v-au cerut si de neveste? :))

    1
    1

  • ramona pe 12 Iul 2011, 21:03
    cum imi pot surprinde partenrul??

    cine imi poate da niste idei romantice si in aceelasi timp simple de a-mi surprinde partenerul de ziua de nastere...cina romantica sau lenjerie intima dupa parerea mea sunt deja vechi...ceva nebunesc si romantic???

    0
    0

  • bianca pe 8 Aug 2010, 21:44
    eu am parte de asa ceva

    sincer,fara lauda,dar iubitul meu e foarte dur,pot spune ca este si agresiv(nu cu mine) dar totusi ma surprinde mereu cu cate ceva...asta fetelor,stiti de ce?pt ca un barbat vede intotdeauna fata care spune ,,te iubesc" din inima sau o spune doar sa isi faca si ea o intrare la buzunarul lui...parerea mea este ca totul depinde de femeie,cat primeste,si ce primeste de la jumatatea sa...

    1
    0

  • mada pe 8 Iul 2010, 13:58
    astept idei

    eu am un barbat care mereu a reusit sa ma surprinda placut ,de multe ori chiar sa ma emotioneze cu gesturile sale,intotdeauna a stiut sa ma ia prin surprindere,in momentele in nu ma asteptam chiar si pregatindu-mi cine romantice,asteptandu-ma de la servici cu flori ,cu lumanari,etc,iar eu nu prea am reusit sa il surprin mai deloc,si chiar nu am nici o idee.imiputeti da voi?

    1
    0

  • ella pe 13 Sep 2008, 10:03
    poi..

    poi chestiile astea le.am facut..ce as putea face mai mult??

    1
    0

  • dana pe 21 Iun 2008, 20:51
    pt nemultumitele ca nu sunt si articole pt ei

    Eva e clar o revista pt femei... evident ca vom gais aici articole destinta femeilor... Vreti articole destinat barbatilor? Incercati pe yuppy ori mensreport... ori altele.. Dati pe google reviste barbati si veti gasi... Iar in alea sunt articole si despre cum un barbat sa faca fericita o femeie.. iar daca aveti ceva de adaugat la cele de acolo ca sa va fie pe plac.. trimiteti si voi un articol ca sa fie citit de EI. Mie articolele de pe Eva mi se par super

    0
    0

  • Muresan Raluca pe 9 Iun 2008, 14:46
    nu mai ganditi pesimist

    Eu am intalnit un barbat care face pentru mine orice,doar sa ma sitm si eu bine; am parte de mici surprize,in fiecare zi face ceva nou si eu de asemenea fac lucrurile astea marunte,dar atat de importante. Nu e vorba ca barbatii nu pot face sau nu vor sau nu se gandesc,ci trebuie sa ti gasesti perechea ca sa va potriviti.Daca exista compatibilitate,toate lucrurile astea frumoase vin de la sine pt ca atat femeia cat si barbatul sunt pe aceeasi lungime de unda.Si in plus,o femeie desteapta poate sa schimbe un barbat fara ca acesta sa si dea seama si fara sa-l cicaleasca toata ziua la cap. capu sus fetelor...fiti mai optimiste

    1
    0

  • miha pe 27 Feb 2008, 11:34
    ciudat...

    sunt interesante ideile dar...chiar trebuie ca 'fericirea lor' trebuie s fie telul nostru?oare se gandesc ei sa faca atatea pt noi?sincer ,nu cred.asa ca fetelor cine va accepta va accepta asa cum sunteti .aveti grija mai mult de voi nu de altii

    0
    1

  • mikha pe 27 Feb 2008, 10:55
    astep articole si cu sfaturi pentru barbati

    Intradevar e frumos sa faci asemenea gesturi si sigur ca atunci cand iubesti nu ceri nimic in schimb, dar in dragoste trebuie si sa oferi si sa primesti, iar cum majoritatea barbatilor asteapta doar sa primeasca, nu cred ca e corect ca doar femeile sa ofere... Poate exista barbati care merita si care la randul lor stiu sa surprinda placut o femeie, pentru ei merita intradevar.... dar ce te faci cu cei care doar asteapta sa fie rasfatati, cei carora li se pare ca doar femeia trebuie sa pregateasca o "cina surpriza"... Cred ca surpriza adevarata ar fi ca barbatul sa pregateasca acea "cina" pentru ca femeia pregateste cina in fiecare seara si e cave normal, nu mai e o surpriza chiar daca pui si lumanari la masa sau o faci intr-un mod mai deosebit. Mi-ar placea sa vad si articole in care barbatii primesc sfaturi de genul acesta.

    1
    0

  • oana pe 27 Feb 2008, 01:16
    eu

    e atata de frumos sa iti surprinzi persoana iubita...atunci cand tu ca fata ii faci o seara surpriza...si ii vezi cum i-se lumineaza fata ...e atat de frumos ...mereu sa ii aduci in viata ceva nou si din dragoste ...ce conteaza din partea a cui vine surpriza,gestul...oricum amandoi va bucurati de acel moment nu?daca iubesti nu ceri nimik inschimb...

    1
    1

  • alexa pe 26 Feb 2008, 16:41
    de ce???

    Sunt de acord cu ella. DE CE noi "fetele" sa nu ne bucuram de un masaj, de o iesire surpriza la masa in oras, ca sa nu zic sa pregateasca el cina,de flori primite fara ocazii speciale (adica doar de ziua ta sau de 1 martie), ca sa ai sentimentul ca itit aduce flori pt. ca pur si simplu a vazut niste lalele frumoase in piata si s-a gandit la tine,de mesaje de dragoste lasate "la intamplare",de un bilet la film,etc? Si noi muncim si ne-ar face placere asemenea gesturi.

    0
    0

  • mikha pe 26 Feb 2008, 16:21
    nu e asa

    In urma cu ceva timp faceam aceste lucruri. Totul a trecut neobservat, nu-l impresiona nimic. Dupa un timp, m-am saturat sa fac aceste gesturi la care nu primeam raspuns si incet dar sigur, am devenit mai rece. NU mai fac gesturi ca sa-l surprind, nu mai umflu baloane pe care sa scriu ca-l iubesc, nu mai scriu mesaje de dragoste pe inimioare de hartie... etc. Acum el e mai tandru, mai iubitor.... eu sunt mai putin "iubitoare". Ce sa cred?

    1
    0

  • ioana pe 26 Feb 2008, 15:51
    si daca..??????

    si daca el nu observa!?!? micile "ghidusii"??

    0
    0

  • ella pe 26 Feb 2008, 14:31
    de ce?

    DE CE doar noi femeile sa incercam sa ii surprindem pe barbati? DE CE ei nu pot face nici un efort ca sa ne surprinda placut ? De ce doar noi sa ne gandim sa le gacem pe plac si ei nu noua?

    7
    0

  • Aura pe 26 Feb 2008, 09:18
    Adevarat

    Noi vedem intotdeauna cat au imbatranit ceilalti, iar in dreptul nosru observam mai putin.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod