Scrisoare pentru femeile care se îndrăgostesc de bărbați care nu știu să iubească

Fetelor, cele care ați suferit că nu ați fost apreciate la adevărata valoare, această scrisoare este pentru voi! Pentru cele care se îndrăgostesc de bărbați care pur și simplu nu înțeleg noțiunea de iubire.
Încetează să te mai întrebi de ce iubești pe cine nu trebuie, de ce nu găsești persoana potrivită. Sunt întrebări care nu-și vor găsi niciodată un răspuns, oricât de mult ai încerca.

Nu te mai gândi că ai procedat greșit că ți-ai permis să te îndrăgostești. Nu este nimic greșit în a-ți deschide sufletul și inima în fața cuiva sau în a-ți expune cele mai vulnerabile părți. Nu te teme că vei fi rănită.

Orice om are slăbiciuni și ești curajoasă dacă le arăți


Uneori, avem impresia că oamenii care ne frâng inima sunt mai puternici decât noi.
Pentru că au putut să plece și că ne-au părăsit. În realitate, ne-au lăsat să ne învingem cea mai mare frică: propria persoană. Cei care te părăsesc sunt cei care îți reamintesc cum e să fii singură.

Și acea singurătate te face să te simți neputincioasă pentru că, în ciuda faptului că ești conștientă de faptul că mai ai multe lucruri de experimentat, ești tristă pentru că acea persoană nu va fi acolo, lângă tine, pentru a împărtăși totul. Cât timp aștepți să te vindeci, uneori te gândești dacă merită într-adevăr să suferi pentru acea persoană.

Ai impresia că a scăpat ușor, că a plecat și cam aia a fost.
Că te-a făcut să te îndrăgostești, că a plănuit totul de la început. Dar nu e așa. Nu ai fost doar un pion pe o tablă de joc. Nu te-a făcut să te îndrăgostești, TU ai ales asta. Și acea decizie de a-l iubi nu a fost greșită. Ai decis să iubești pe cineva care nu știa, de fapt, ce înseamnă iubirea, care poate nu era pregătit pentru asta. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod