Poveste adevărată: "Prietenul meu este agresiv cu animalele, iar asta mă pune pe gânduri"

Sunt curtată de Nelu de ceva timp, dar abia în urmă cu câteva luni i-am acceptat avansurile și am început să ieșim împreună. E ceva mai mare decât mine, are 35 de ani (eu am numai 24) și a mai fost căsătorit.
Ne-am cunoscut la o petrecere și trebuie să admit că mie mi-a plăcut din prima clipă. E foarte arătos. De aceea la început i-am primit avansurile cu încântare.

Apoi, după o vreme, a început el să devină foarte insistent și așa am ajuns să ne cunoaștem mai bine. Și să-mi dau seama că are niște ieșiri dubioase câteodată, în sensul că pare cam agresiv, gratuit, cu alții.

De exemplu la o petrecere la care dansam ne-am lovit de un alt cuplu și eu mi-am cerut scuze față de femeia din celălalt cuplu, pentru că așa mi s-a părut firesc.
El, în schimb, a zis ceva de genul „dă-l dracu că el era de vină, nu trebuie să-ți ceri scuze!” și am dansat mai departe.

Mi s-a părut bizară atitudinea lui, mai ales că imediat după m-a luat foarte tandru în brațe și am dansat foarte romantic. Parcă era alt om, nu mi-a ieșit deloc din cap impresia că parcă erau doi într-unul: unul foarte drăguț cu mine și tandru, și celălalt agresiv cu oamenii în general.

Am trecut peste asta, și la ceva timp l-am invitat la mine. Am o pisică și evident ea este „puiul” mei, o iubesc foarte mult și e o răsfățată.
La început Nelu a părut amuzat de ea, s-au jucat un pic, însă la un moment dat pisica a vrut să-l muște – are acest obicei câteodată când se enervează – și el imediat a lovit-o cu brutalitate. Se pare că a fost atât de dur încât pisica a mieunat sfâșietor și s-a ascuns. Eu nu am lovit-o niciodată.

Mi s-a părut iarăși deplasată atitudinea lui, mai ales că e ditamai bărbatul, nu e cazul să se sperie de o zgârietură sau de o pisică. Dar iar am decis să nu judec omul după câteva impresii, poate pripite.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 5 Dec 2014, 15:06
    .....fugi.....

    ...........fugi cat mai repede, cu siguranta ceva nu-i in regula

    0
    0

  • iulia pe 1 Dec 2014, 21:29
    e grav!

    A avut asemenea iesiri si tu inca mai esti cu el? Fara suparare dar cred ca problema e la tine...Stai cu el si urmeaza sa te loveasca pe tine,apoi pe copilul tau (daca e cazul),eu nu stiu fetelor ce nu e clar? In 2014,cu atata informatie in jur,atatea proteste impotriva violentei de oricare,voi tot va mai intrebati ce sa faceti daca?????????? Trist.... Un om care nu iubeste animalele si copiii,nu iubeste nimic,este om hain care te va nenoroci pe viata! Acum e dragut,ca e la inceput,stai sa vezi dupa,certificat medico legal scrie pe tine (fara suparare).Deschide ochii,ca esti tanara!

    0
    0

  • ionelala pe 30 Nov 2014, 15:27
    sfat

    Parerea mea este ca mai intai sa aflii daca el a fost cauza divortului si intreaba-te de ce in cinci ani de la divort nu a reusit sa aibe o relatie serioasa! omul acesta ascunde ceva! Fii precauta si ai grija cu cine te incurci! E dubios tare...tipul acesta! Take care!

    2
    0

  • andreea pe 30 Nov 2014, 14:14
    hm

    ti ai dat sg raspunsul........un om trecut printr un divort ascunde ffff multe rele decat bune si zic asta pt ca am patito si eu, parerea mea este sa l lasi si sa iti cauti altul mai de varta ta pt ca nu se stie cand te va confunda cu pisica sau cainele

    6
    0

  • myshanu pe 29 Nov 2014, 22:57
    interesant..

    E foarte ciudat comportamentul iubitului tau..aceste manifestari,crize de violenta nu mi se par normale...cum e posibil sa lovesti cu atata usurinta un animal inocent?stii cum se spune incepi cu un animal..si sfarsesti cu un om...te-as sfatui sa ai mare grija cu acest om pentru ca nu se stie ce se ascunde in spatele lui...o casnicie esuata..de ce?5 ani de singuratate..de ce?de ce nu incerci sa vorbesti cu el,sa-l intrebi mai multe despre viata lui,despre trecutul lui..cauzele divortului sau,copilaria sa..cu siguranta ascunde ceva in spatele aparentelor sale..si nu uita un om care e violent chiar si cu un animal,va fi violent intotdeauna cu oricine

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod