infidelitate

Oamenii care fac aceste 4 lucruri sunt mai predipuși să înșele

Fie că au o predispoziție genetică, fie sunt infideli din alt motiv, vor exista întotdeauna oameni cărora le este greu să rămână loiali partenerilor lor de viață.
Poate fi vorba despre partenerul tău, poate ești tu unul dintre ei sau poate chiar în acest moment te gândești că nu ai face niciodată asta. Dar ești complet sigur? De cele mai multe ori, aceste lucruri încep destul de inocent și, înainte de a-ți da seama, ai căzut deja în capcană.

Există anumite obiceiuri despre care specialiștii în relații spun că sunt tipice persoanelor care au tendințe spre infidelitate. Anumite semne de avertizare te pot împiedica să faci ceva ce ai putea regreta sau te pot ajuta să îți dai seama de intențiile partenerului de viață!

Oamenii care fac aceste 4 lucruri sunt mai predipuși să înșele


Se plâng tot timpul

Sunt genul de oameni pentru care nimic nu e niciodată destul de bun.
Întotdeauna există ceva mai spectaculos care îi așteaptă. Dacă niciodată nu sunt mulțumiți de nimic, la un moment dat nu vor fi mulțumiți nici de relația lor. Și atunci când sunt nemulțumiți, șansele ca ei să fie infideli sunt foarte mari. Mai mult decât atât, au tendința de a se plânge de partenerii lor altora. Acest lucru este o trădare a încrederii și denotă o mare lipsă de respect.

Își asumă o mulțime de riscuri

Oamenii infideli au o oarecare înclinație spre dramă. Pentru a menține lucrurile interesante, ei își asumă o mulțime de riscuri, inclusiv să își înșele partenerii și să riște să fie prinși.

Acești oameni preferă să se urce într-un roller coaster emoțional decât să găsească bucurie în stabilitatea emoțională. De asemenea, ei obțin adrenalina de care au nevoie și din certurile sau tensiunile cu partenerii lor de viață. Nu numai că sunt infideli, dar sunt și oportuniști.

 

 

Nu spun ce își doresc

Un lucru care poate duce la nefericire în dragoste și la infidelitate este să nu îi spui partenerului ceea ce vrei. Oamenii cu tendințe spre infidelitate și-ar putea dori o viață sexuală mai condimentată, însă le e frică să discute despre acest subiect cu partenerii lor.
Se simt singuri și vor să aibă parte de mai multă conexiune, însă nu știu cum să rezolve situația și aleg în cele din urmă să înșele și să ascundă acest lucru. În general, bărbații înșală pentru că aceștia caută varietat sexuală, în timp ce femeile înșală pentru că vor să se simtă dorite. Comunicarea deschisă este soluția în ambele cazuri!

Spun minciuni nevinovate

Oamenii infideli sunt cei care și-au mințit partenerii în trecut și au scăpat basma curată, așadar vor continua să o facă. Există o diferență între a-i spune partenerului că nu ai observat că s-a îngrășat, deși ai observat, și a-i spune că nu te-ai întâlnit cu un fost iubit/ă, deși ai făcut-o.

Prima minciună este menită să-i protejeze sentimentele, în timp ce a doua te scapă de o confruntare inconfortabilă. Dar, poate că nici nu contează ce fel de minciună este sau care este motivația sa. Studiile au demonstrat că persoanele care spun minciuni mici și nevinovate sunt predispuse să ascundă lucruri mai mari față de partenerii lor.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod