Nu știi ce fel de iubită ai până nu face aceste lucruri

Femeile sunt creaturi complexe, care au procese diferite de gândire, iar unele lucruri le-ar putea părea ciudate bărbaților.
Complexitatea lor și micile ciudățenii se extind și în ceea ce privește relațiile. Deci, dacă iubita ta face aceste lucruri, înseamnă că relația este destul de importantă pentru ea. Iată despre ce este vorba!

Îți dai seama ce fel de iubită ai atunci când faci aceste lucruri

1. Vorbește despre tot cu tine

Atunci când o relație este la început, partenerii tind să pășească cu grijă în jurul subiectelor de discuție. Aceștia limitează discuțiile la subiecte neutre precum vreme, filme preferate, muzică, artiști.
Orice dă un sentiment de siguranță și susține relația. Cu toate acestea, când partenera ta se simte confortabil cu tine, vorbește despre orice. Nu îi pasă dacă subiectul este controversat, ea se va simți confortabil să discute cu tine.

2. Vorbește despre trecutul său

Oricine are un trecut. Când două persoane intră într-o relație, încearcă să facă totul perfect. Nimeni nu vrea să poarte acea discuție dureroasă despre trecut, mai ales dacă trecutul este mai mult trist. Atunci când povestești cuiva trecutul tău, percepi deschiderea aceasta ca pe o formă de vulnerabilitate și intimitate.
Dacă partenera ta simte că veți avea o relație de durată, nu va încerca să evite întrebările despre trecutul său.

3. Împărtășește anumite intimități cu tine

Femeilor nu le place să elibereze aere în preajma partenerului la începutul relației. Acestea au grijă să evite orice lucru care ar putea să indice contrariul. Are legătură cu faptul că încearcă să fie perfecte, iar eliberarea aerelor nu reprezintă chiar cel mai atractiv lucru. Însă în momentul în care are încredere în tine, o va face și probabil că veți râde împreună.
Înseamnă că îți permite să vezi și partea sa umană și normală.

4. Îți permite să o vezi fără machiaj și când e bolnavă

După cum spuneam și mai sus, partenera își dorește să arate cât mai bine la începutul relației. Și se asigură că o vezi în zilele sale cele mai bune. Însă atunci când este bolnavă, iar relația e la începuturi, nu se întâlnește cu tine. Acest lucru se datorează faptului că își dorește să fie atractivă în fața ta.

5. Îți spune ce o sperie

Nimănui nu îi place să pară vulnerabil, mai ales într-o relație.
Există întotdeauna teama de a fi rănit, iar exprimarea fricilor și sentimentelor profunde poate facilita acest lucru. Nicio relație nu devine serioasă fără încrederea pe care o au partenerii unul în altul.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod