Cuvinte mai importante decât "te iubesc"

cuplu

Fraza "te iubesc" transmite emoții puternice și poate sta la baza bucuriei unei persoane. Însă aceasta nu este neapărat cea mai importantă frază pe care i-o poți spune partenerului sau partenerei. Iată câteva cuvinte mai importante în anumite momente în viața de cuplu decât "te iubesc"!

Ce fraze mai importante decât "te iubesc" îi poți spune partenerului sau partenerei?


1. Îmi doresc să reușești


Această expresie poate părea destul de simplă, dar adevărul este că gelozia este mai des întâlnită decât am vrea să credem. Câte persoane își doresc ca partenerii să-și atingă cu adevărat obiectivele în viață, dacă petrec mai puțin timp cu ele în consecință? Cum ar fi dacă ar trebui să renunți la beneficiile personale pentru ca partenerul să își atingă obiectivele? Îți vei mai dori la fel de mult ca acesta să reușească?

2. Trecutul este trecut


Cu toții facem greșeli, spunem lucruri pe care le regretăm și reacționăm urât. În unele cazuri, aceste acțiuni pot justifica eliminarea unei persoane din viața noastră, însă, în restul momentelor, trecutul care nu mai este reamintit poate face relația mai ușoară. Alege să trăiești în prezent cu partenerul tău și ai încredere că inteligența emoțională te poate ajuta să îți dai seama dacă ceva nu merge bine.

3. Mă iubesc


Adevăratul secret al unei relații de succes constă în iubirea și încrederea în sine a fiecărei persoane implicate.
Și nu este vorba de iubire ca o încredere superficială, ci ca o adevărată acceptare a cine ești fizic, mental și spiritual. Dacă lucrezi la relația pe care o ai cu tine, relațiile cu ceilalți se vor schimba.

4. Putem face asta


Din colaborări vine foarte multă putere, așa că un cuplu care colaborează poate atinge mai ușor obiectivele. Fie că este vorba de planificarea unei vacanțe sau de un nou business, împreună este mai ușor.

5. Muțumesc


Având în vedere frecvența ridicată a acestui cuvânt în viețile noastre de zi cu zi, chiar și pentru faptul că un vecin îți ține ușa deschisă, poate părea un cuvânt nesemnificativ în relația cu partenerul.
Însă în momentul în care această afirmație este înțeleasă cu adevărat și simțită, nu spusă din reflex, se transformă într-un cuvânt puternic. Este vorba despre acea mulțumire adevărată pentru compania și sprijinul oferit de persoana de lângă tine, precum și de experiențele și provocările pe care le-ați împărtășit.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod