Meriți un partener care îți cunoaște valoarea

Cu toții merităm să fim iubiți de o persoană care ne consideră valoroși. Iar tu nu ești o excepție de la această regulă.
Este posibil să nu fii obișnuită cu acest tip de iubire. Acest lucru este datorat faptului că foarte puțini oameni te vor iubi în acest fel. Meriți o iubire care nu te va părăsi niciodată. Meriți un partener care îți cunoaște valoarea.

De ce ar trebui să fii cu un partener care îți cunoaște valoarea?


Meriți pe cineva care este dispus să aștepte dragostea ta indiferent cât de mult durează. Meriți pe cineva care nu se va îndepărta nici chiar atunci când încerci să faci acest lucru din răsputeri. Meriți pe cineva care nu este descurajat de zidul pe care îl construiești în jurul tău, ci care va dărâma acel zid.
Meriți pe cineva care știe că posibilitatea de a dărâma zidul care te înconjură este un privilegiu, nu un semn că ești o persoană dificilă.

Meriți pe cineva pe care să nu îți fie frică că îl pierzi. Meriți pe cineva de încredere, care nu te va părăsi niciodată, indiferent de greutățile care apar în viața voastră. Meriți o iubire care să nu te facă să-ți pui întrebări, ci care să-ți reafirme valoarea. Meriți pe cineva care îți vede toate imperfecțiunile și tot te iubește. Meriți pe cineva care știe că este responsabilitatea sa să te liniștească atunci când incertitudinile pe care le ai sunt nefondate.

Meriți să te simți dorită.
Meriți să fii primul lucru la care partenerul se gândește dimineața și ultimul lucru la care se gândește înainte de somn. Meriți pe cineva care te sună și care îți trimite mesaje doar pentru că nu suportă să nu știe de tine. Meriți pe cineva a cărui atenție nu trebuie să o câștigi. Meriți pe cineva căruia să îi pese. Meriți pe cineva care se îngrijorează atunci când nu aude nimic de tine mai multe ore. Meriți pe cineva căruia să îi pese cu adevărat de evenimentele din viața ta și care te întreabă cum te simți și ce ai vrea să faci.

Meriți pe cineva căruia să îi pese de fiecare aspect al vieții tale.
Meriți dragoste necondiționată. Meriți pe cineva care strălucește în momentul în care îți spune numele și nu ar spune nimic despre tine în lipsa ta. Meriți și pe cineva care îți va spune unde greșești atunci când sunteți doar voi doi. Meriți pe cineva care îți spune vorbe frumoase în fiecare zi.

Meriți pe cineva care să fie cel mai bun prieten al tău, iubit și partener de joacă. Meriți pe cineva care te consideră cea mai importantă persoană din viața sa. Meriți să fii prioritatea numărul unu, nu o opțiune. Meriți să știi că ești prima alegere a partenerului tău în fiecare zi a vieții voastre.
Meriți pe cineva care nu va considera niciodată o povară iubirea pentru tine. Meriți pe cineva care nu va crede niciodată că relația cu tine este dificilă și că nu îi poate face față. Partenerul tău ar trebui să creadă în tine, iar tu să crezi în relația voastră.

Meriți pe cineva care se teme să te piardă pentru că știe că ești cea mai uimitoare persoană din viața lui. Nu este nevoie să îți pierzi timpul cu ceilalți, pentru că ai găsit persoana care merită dragostea ta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod