Lucruri din casa ta care te fac fericit

Indiferent dacă le ai deja sau este vorba despre ceva ce ar trebui să ai, aceste lucruri din casa ta îți pot aduce mai multă fericite, conform cercetărilor.
Știința a ajuns la concluzia că anumite elemente pot induce o stare de spirit mai bună, aproape la nivel universal. Iată ce lucruri ar trebui să ai în casa ta dacă vrei să eviți supărarea și să te simți mai bine!

Ce lucruri din casa ta te pot face fericit?


Pereți verzi sau galbeni


Aceste două nuanțe, în special dacă sunt luminoase, pot face oamenii fericiți, conform Universității Vrije din Amsterdam. Acestea fiind spuse, este posibil să existe și o supradoză de culoare în casa ta, așa că trebuie să ai doar un perete sau doi în aceste culori.

Un sistem de securitate


Orice persoană care a trăit într-un cartier periculos îți poate spune că este foarte important să te simți în siguranță în propria casă. Acesta este motivul pentru care mulți oameni au raportat că au o dispoție mai bună atunci când au un sistem de securitate în casa lor.

Articole sentimentale


Poze, o oală făcută de fiica ta, o jucărie veche din copilăria ta. Toate aceste lucruri îți pot îmbunătăți starea de spirit, în primul rând datorită amintirilor pozitive pe care le asociezi cu ele.
Pune la vedere toate lucrurile care te fac să zâmbești.

O zonă de antrenament


Aproape fiecare studiu efectuat pe această temă a arătat că exercițiile fizice făcute în fiecare zi reprezintă o modalitate excelentă de a-ți menține starea de spirit mai bună, chiar și atunci când lucrurile nu merg cum ar trebui. Chiar dacă este ceva simplu ca o saltea de yoga, este o investiție bună.

Flori proaspete


Universitatea Rutgers a constatat că prezența florilor declanșează emoții fericite și sentimentul unei satisfacții în viață mai ridicate. Cu alte cuvinte, ești total îndreptățită să-i ceri partenerului să îți aducă din când în când flori. În unele studii, lalelele, trandafirii și liliacul s-au dovedit a fi cea mai bună opțiune pentru inducerea fericirii.

Câini și pisici


Cercetările publicate recent în The Journal Of Personality And Social Psychology au constatat că animalele de companie pot oferi un suport emoțional serios, împiedicând oamenii să simtă izolarea socială, în cele din urmă reducând depresia din viața acestora. Cu siguranță este util să ai cel puțin un prieten cu blană în viața ta.

Boxe mari și un sistem audio bun


S-a dovedit că muzica are beneficii uimitoare pentru sănătate. Aceste beneficii includ ameliorarea stresului, a anxietății, a simptomelor de depresie și o dispoziție generală mai bună.
Ascultă-ți artiștii preferați atunci când ai o zi proastă.

Patul făcut


Potrivit unui studiu recent, oamenii se simt mai bine doar făcându-și patul. Din punct de vedere psihologic, un pat făcut ne face să simțim de fapt că suntem pe drumul cel bun. De asemenea, ne face să ne simțim bine acasă. Având în vedere că un pat făcut ne poate face să ne simțim bineveniți, acesta poate face minuni și pentru atmosfera de ansamblu a casei tale.

Lumânări cu miros de vanilie


Aprinderea unei lumânări este o modalitate clasică de a te relaxa după zi dificilă la birou. Un grup de la Chemical Senses a publicat recent un studiu care a arătat că lumânările cu miros de vanilie în special îți pot îmbunătăți starea de spirit.
Cu toate acestea, orice tip de aromoterapie este bun pentru tine.

Un pahar cu apă


Studiile au arătat că persoanele care beau în mod regulat apă la masă în loc de suc au tendința de a fi mai fericite, mai sănătoase și mai slabe. Iar acest lucru pare a fi o victorie majoră, mai ales dacă te gândești cât de rezonabil este prețul apei.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod