Ce greșeli fac femeile în căutarea sufletului pereche

În era datingului modern, este oare ce vezi ceea ce primești cu adevărat? Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Wisconsin-Madison, 81% dintre oameni mint în legătură cu greutatea, vârsta sau înălțimea lor în profilul din diferite aplicații online de dating.
Conceptul minciunilor pe internet nu este deloc șocant, dar face găsirea sufletului pereche mai grea. Într-o lume a aplicațiilor și a rețelor sociale, pare că este foarte complicat să găsești partenerul perfect. Însă cum îți poți găsi iubirea vieții tale? În plus, iată ce greșeli frecvente fac femeile în căutarea sufletului pereche!

Care sunt greșelile pe care le fac femeile în căutarea sufletului pereche?


1. Sunt prea orientate către obiective


Când vine vorba de viața ta, este bine să ai obiective. Este important să duci o viață sănătoasă, să urmezi o dietă care să includă alimente sănătoase, să nu lași iubirea de sine pe ultimul loc, să ai curaj să îți începi propria afacere.
Obiectivul tău poate fi chiar să îți amintești să te speli cel puțin de două ori pe dinți în fiecare zi. Toate acestea sunt aspirații nobile. Dar când vine vorba de dating, obiectivele s-ar putea să nu fie la fel de benefice ca în alte aspecte ale vieții tale. Poate îți dorești să te căsătorești, să primești un cățel, să cumperi o casă, să începi o familie, dar acestea nu ar trebui să fie obiectivele tale. Gândește-te la o relație astfel: există un început, un mijloc și un sfârșit fericit. Ar trebui să te bucuri de fiecare pas al relației. Deși este important să găsești o persoană care împărtășește aceleași planuri de viață ca tine, nu ar trebui să fii disperată.

2. Așteaptă prea mult


O altă greșeală obișnuită pe care o fac femeile atunci când caută sufletul pereche este că se gândesc că nu pot să iasă la întâlniri până într-un anumit punct al vieții. Până când sunt mai sănătoase, până când arată mai bine, până când au mai mult succes la muncă, până când sunt mai stabile din punct de vedere financiar, până când au o casă.
Însă nu ar trebui să lași nesiguranța să te oprească din a-ți găsi dragostea. Trebuie să te iubești și să îți dai seama că poți fi o parteneră bună pentru viitorul suflet pereche. În loc de a găsi un milion de motive pentru care nu ești pregătită, fii clară când vine vorba despre ceea ce vrei. Studiile arată că ar trebui să spui dacă nu îți dorești o relație superficială. 

3. Au așteptări nepotrivite


Nu este atât de simplu să ieși la o întâlnire. Se poate ca așteptările tale să fie excepțional de ridicate sau prea mici. Este bine să ai în vedere caracteristicile și calitățile partenerului perfect pentru tine. Dar dacă stabilești așteptări prea mari, s-ar putea ca iubirea vieții tale să nu fie găsită niciodată.
Pe de altă parte, cu cât te simți mai frustrată în viața ta romantică, cu atât este mai posibil să fii cu o persoană cu care nu ai fi în mod normal. Nu îți lăsa dorința de a fi într-o relație să îți depășească valoarea de sine. Ești o persoană fantastică și meriți să fii cu o persoană care este la fel de înnebunită după tine, cum ești tu după ea. Timpul este cel mai bun prieten al tău când vine vorba despre găsirea partenerului perfect. Ai răbdare și îl vei găsi.

În plus, pentru a ajunge să ai parte de acea conexiune magică, trebuie să fii dispusă să ieși din zona de confort. Datingul nu este întotdeauna un lucru ușor, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să fie și distractiv.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod